Nyd påskeferien sammen med Xplora i 2024

Påskeferien nærmer sig med hastige skridt – her er nogle tips fra os hos Xplora til at gøre påskeferien en lille smule sjovere både for forældre og børn!

Nogle gange er det svært at holde styr på vores små banditter, specielt når vi har ferie. Når børnene er på legepladsen, besøger en fremmed by, eller hvis de bare går en kort gåtur alene til bedsteforældrene, er det ikke let at have kontrol på dem.

XPLORA tilbyder mere frihed til børnene og mere frihed til dig. Du skal selvfølgelig stadig følge med, men det hele bliver bare lidt lettere.

Nu er der et påsketilbud på X6Play – Tjek det her!

Hjælp dine børnene med at holde kontakten med venner og familie på en sikker og sjov måde.

Xplora er barnets første mobiltelefon – designet som et smartwatch. I vores smarte forældre app kan du vælge, hvilke kontakter der må ringe og sende besked til dit barns smartwatch. Du kan sende chatbeskeder og lave talebeskeder samt emojis.

Og det er en smart måde for børn at holde den gode kontakt til bedsteforældre, venner og familie uden at de har adgang til internet og andre ligegyldige sociale medier. Med Xplora kan du give dine børn den frihed de har brug for til at kommunikere og samtidig beskytte dem online.

Xplora påskeferie kampagne

Påskeferie med børn kan være udmattende

Men det behøver absolut ikke at være hårdt. Send dit barn ud til en ven og lad dem lege og gøre hinanden trætte. Du kan altid holde øje på forældreappen via GPS funktionen og dermed hurtigt lokalisere dit barn. Du kan smide benene op, tage en kop kaffe og finde yndlingsbogen frem med ro i maven, da du altid ved, hvor dit barn er. Når aftensmaden så er klar og skal serveres, er dit barn kun et opkald væk og hurtig hjemme igen. Det er ok, at holde lidt “fri” som forældre. I hvert fald bare en gang i mellem☺️

 

Mangler du aktiviteter til påskeferien? Så kan du finde 30 sjove påskeaktiviteter her!

Skridttæller kan bruges til meget …

Først og fremmest for at få børnene til at bruge en masse energi! Her kan du for eksempel have en intern konkurrence i familien, eller børnene kan deltage i de konkurrencer, vi har på vores aktivitetsplatform Goplay. Det er også muligt at lave et belønningsskema, hvor børnene får point for hver dag, de når målet på skridttælleren. Både du og børnene vil være så glade for aktiviteterne og få en god nats søvn, når børnene har brugt deres energi i løbet af dagen.

 

Få børnene til at teste hvor mange skridt de kan nå tage mens de leder efter påskeæg, lad dem se om de kan finde påskeharen eller sporene i baghaven eller bare gå en dejlig tur sammen i påskevejret og nyd den dejlige forårsluft.

Tager du mange feriebilleder? Nu kan børnene også tage billeder!

Der er ingen tvivl om, at mobiltelefonen kan bruges i ferien. Vi tager flere billeder end normalt, deler mere på sociale medier og ser også på andres billeder  taget i deres ferier.
Nu kan børnene tage deres egne feriebilleder, men du behøver ikke bekymre dig om, at de kommer på afveje, eftersom Xplora ikke har internet eller sociale medier. Så du kan tage dine billeder og dele dem hvor og med, hvem du vil, mens dine børn kan tage deres egne billeder, som de kan vise til deres venner eller familie.

 

Uanset om påskeferien med børnene går som planlagt eller ej, ønsker vi dig en fantastisk ferie, og håber, du har fået en smule inspiration til den kommende tid. RIGTIG GOD PÅSKE FRA XPLORA!

Læs mere om vores forskellige smartwatches her!