XPLORA reddede 6-årig fra mobbere

Angelina oplevede alle forældres værste mareridt. På vej hjem fra skole blev hendes seks år gamle søn mobbet af en gruppe teenagepiger. Havde det ikke været for XPLORAs smartwatch, kunne dette have gået meget værre.

– Jeg ved ikke, hvad der ville være sket, hvis han ikke havde haft sit XPLORA på. Nu er jeg så taknemmelig for, at jeg købte det ur, siger drengens mor, Angelina.

Dette er et godt argument for at lade sine børn have XPLORA på i skolen. Uret kan sættes i skolemodus for ikke at distrahere børnene i løbet af skoledagen, men aktiveres igen, før de går hjem.

Vil du vide mere og købe XPLORA? Klik her!

Ringede fra sit XPLORA for at bede om hjælp

Angelina fortæller, at der ikke er så langt til sønnens skole, hvorfor han får lov til at gå alene hjem. Mandag ringede han til sin mor med sit XPLORA-ur for at fortælle, at han var på vej hjem. Kort tid efter ringer han igen.

– Jeg hørte ham råbe nej og var bange, jeg hørte også latter i baggrunden og forstod straks, hvad der skete. Jeg var hjemme fra arbejde, fordi jeg var syg, og løb ud for at hjælpe ham, siger drengens mor.

Hun kunne se hændelsen på afstand og råbte til dem, at de skulle stoppe. Da hun nåede sin søn, løb pigerne væk fra stedet.

Vil ikke gå ud

Gruppen af ​​piger, der stoppede sønnen, siges at have stået i en cirkel omkring ham og brugt ham som underholdning, mens de filmede hændelsen på trods af hans fortvivlelse. Drengen har det godt nu, men vil ikke længere ud alene.

– Det går fint, men han nægter at gå ud alene, og hvis han gør det, taler vi hele tiden gennem hans XPLORA.

Det giver sikkerhed i kølvandet på en sådan begivenhed at have et digitalur som XPLORA, hvor han kan Xplora reddede 6 årig fra mobberkontakte os. Vi håber, at dette hjælper ham med at blive tryg nok til at gå ud alene igen, siger hans mor.

Moderen fandt videoen af ​​hændelsen på sociale medier og har således fået at vide, hvem pigerne er. De er alle blevet politianmeldt.

– Jeg skrev om mobningen på Facebook for at få svar og information. Det handler ikke om at hænge nogen ud, så jeg har ikke nævnt navne eller vist billeder. Dette er så alvorligt, at de bør tage ansvar for deres opførsel, forklarer drengens mor.

XPLORA er guld værd!

XPLORA har både opkalds- og besked-funktioner ud over GPS. Dette skaber tryghed for forældre og børn.

– Som jeg har fortalt NRK – XPLORA er guld værd! Jeg ved ikke, hvad jeg ville have gjort, hvis han ikke havde haft det. Dette kunne have gået meget værre, hvis han ikke ringede til mig fra sit XPLORA, konkluderer drengens mor.

For at købe XPLORA – gå til vores online butik!