Xplora – Tilgængelig i hele Norden!

Efter stor succes i Norge, Sverige og Finland med over 65.000 er Xplora nu tilgængelig i hele Norden! 

 

Den 15. oktober 2020 lanceret Xplora deres prisvindende smartwatch, Xplora 4, i Danmark. Xplora 4, som for nyligt blev kåret som “bedst i test” hos TV2 Norge og M3 i Sverige, er en mobiltelefon specielt designet til børn i form af et smartwatch. Som den første mobiltelefon i verden, der er CE-godkendt til børn, er Xplora en sikker og effektiv teknologi designet til at give børn en tryg introduktion til den digitale verden, hvorfor Xplora 4 er en fantastisk første telefon til børn i alderen 4 år og op. 

Udover at Xplora er det eneste smartwatch for børn med en tilhørende aktivitetsplatform og skridttæller, som hjælper med at motivere børn til mere fysisk aktivitet, har Xplora også givet børn mere frihed til at bevæge sig udenfor, da urets indbyggede GPS gør, at forældre kan følge og tracke sit barns bevægelser. Med Xploras smarte opkaldsfunktion med 4G dækning, er forældre også kun et klik væk, hvis noget skulle ske, hvilket også er en funktion, der gør Xplora 4 til en fremragende måde for børn at holde kontakten med bedsteforældre, familie og andre udvalgte personer, som nemt kan kontaktes direkte fra uret. 

 

Danmarks største elektronikgiganter støtter op om Xplora

Xplora 4 vil være tilgængelig på www.xplora.dk, samt hos Elgiganten og Power.

 

Elgiganten logo

”Vi vælger at samarbejde med Xplora , fordi de er et spændende selskab med gode produkter med en tydelig målgruppe på markedet. Vi oplever Xplora som et selskab med høj kompetence, nemme at samarbejde med, samt at de er meget fleksible, når der opstår nye udfordringer. Vi oplever også Xplora som meget aktive og offensive i deres markedsføring.” 

Roy Westbye, Nordic Product – / Purchasing Manager Mobile Accessories, Elgiganten

 

Power x Xplora

“Vi er glade over at kunne introducere Xplora i Danmark i en større Nordisk satsning. Vi kan se hvilken forskel det har gjort for forældre rundt omkring i Norden og mener dette er et helt rigtig tidspunkt at introducere et godt og sikkert produkt, med en tydelig vision på markedet. Vi glæder os til at starte samarbejdet med en højt kompetent, teknologidrevet – nordisk virksomhed.”
Thomas Tønsberg, Nordic Category Manager Fitness & Activity, Power International AS

 

 

Vidste du, at børns fysiske aktivitetsniveau i Norden faldt med over 30%, da COVID-19 greb fat om verdenen?

I samarbejde med analysebureauet IRO igangsatte Xplora i december 2019 en omfattende undersøgelse om børns aktivitetsniveau i Finland. Uvidende om COVID-19 pandemien der ventede lige rundt om hjørnet, og hvordan denne ville påvirke forskningens udfald, blev det hurtigt klart, at pandemien vendte op ned på familiers hverdag. Dette kunne også kunne ses, idet børns fysiske aktivitetsniveau faldt med over 30%, da skoler og idrætsaktiviteter lukkede ned i studiets forløb.

En signifikant stigning i børns skærmforbrug blev tydelig i takt med, at børns aktivitetsniveau faldt, hvor iPad’en for mange blev et middel for ‘arbejdsro’, når forældre blev nødt til at arbejde hjemmefra, og børn blev sendt hjem fra skole og daginstitutioner. Til dette påpeger administrerende direktør i Xplora Mobile, Kjetil Fennefoss, hvordan man i Norge blandt andet så, at det gennemsnitlige antal skridt blandt børn var 8.000 per dag før COVID-19, hvilket herefter er faldet til 5.600 skridt per dag. 

Her har Xplora bevist i vores nabolande, Norge, Sverige og Finland, at være en tryghed for forældre ved at bidrage til mere frihed og selvstændighed blandt børn i takt med at give motivation til mere fysisk aktivitet.

 

Xplora Smartwatch

 

“Skoleåret er godt i gang, SFO er aflyst, og Mias selvstændighed vil blive udfordret. Helt ærligt, mit mor-hjerte ville ikke være i stand til det her, hvis det ikke havde været for hendes ur fra Xplora ♡ ︎

Nu ser jeg, hvor hun er, og jeg ved, at hun let kan få fat i mig (og omvendt), hvis der skulle være noget. Jeg synes også, det er en meget stor fordel, at dette er et ur med de mest nødvendige kontaktmuligheder i stedet for en smartphone, hvor hele verden kun er et tastetryk væk – har en 7-årig brug for noget mere?! Nej, det tror jeg ikke! ♡︎””

Kilde: IG @monicajensenno

 

Du kan læse mere om vores historie og værdier her!