Xplora Tour 2024 i København: Xplora med til Danmarks største cykelløb for børn

2024 handler om vores store Xplora Tour, hvor vi begiver os ud på en spændende verdensturné med missionen om at fremme en aktiv livsstil og styrke den næste generation. Med vores mission om at støtte børn i at give dem en tryg introduktion til den digitale verden, sigter vi hos Xplora på at vise børn, at deres fysiske bevægelser og aktiviteter kan ændre verden. Vi udlever denne vision sammen med stærke partnere og kampagner, såsom i vores samarbejde med One Tree Planted (2020), Unicef ​​(2021) og vores Net Zero-kampagne (2022).

Læs mere om Xplora Tour 2024.

Xplora Tour i København – 15. juni

Cykelfest for store og små

Den 15. juni havde vi et fantastisk 2. stop på vores store Xplora Tour 2024, hvor vi i Xplora susede med til årets sejeste cykelfest for hele familien – Kids Tour.

Kids Tour arrangeres af Børneulykkesfonden med hovedtemaerne: trafiksikkerhed, glæden ved at dyrke motion og selvfølgelig – at have det sjovt! Hos Xplora arbejder vi ud fra missionen om at give børn en tryg introduktion til den digitale verden, samt en bedre balance mellem skærmtid og fysisk aktivitet. Det lægger os derfor nært at engagere os i børns sundhed og trivsel, hvorfor vi sætter stor pris på vores samarbejde med Børneulykkesfonden.

I Xplora var vi derfor begejstrede for endnu en gang at ræse ind i Kids Tour-universet og møde en masse seje cykelstjerner. Kids Tour er en dag, hvor det ikke handler om at vinde, men om at være med og have det supersjovt, hvilket tydeligt kom til udtryk da børn og forældre trodsede vind og vejr for at have en sjov og aktiv dag.

Xplora Tour 2024 i København til Kids Tour

En dag fuld af aktiviteter og sjov

Omdrejningspunktet i Kids Tour er glæden ved at være fysisk aktiv, have det sjovt med hele familien og ikke mindst lære om trafiksikkerhed. På Kids Tour er børnene i fokus med cykling, leg og sjove aktiviteter på eventpladsen. Her diskede vi op med en masse sjove aktiviteter såsom en flot Xplora-hoppeborg med kæreste Felix på og, lækre popcorn, flotte præmier og meget mere.

Mens børnene legede og spiste popcorn, udvekslede vi ideer og tanker med forældrene om vores børne smartwatches og deres oplevelser, samt de potentielle fordele der er ved at indføre xploras ure i børnenes hverdag på en meningsfuld og sikker måde. Her kom vi også flere gang ind på, hvordan smartwatches kan styrke forældrenes følelse af tryghed med GPS-tracking og muligheden for enkel kommunikation med deres børn, samt fordelene ved aktivitetsplatformen når det netop kommer til en aktiv hverdag.

På trods af det våde vejr, slog cykelløbet d. 15. juni den vildeste Kids Tour rekord! Mere end 540 børn og deres forældre trodsede regnvejret og kørte det sejeste cykelløb med smil og fart over feltet.

Læs mere om vores børne smartwatches her

Xplora Tour 2024 i København til Kids Tour

Vores forpligtelse til at støtte den næste generation

Vores personlige højdepunkt var at se alle de glade børn give den 100% gas og have en sjov dag ude i det fri. Derudover er vi stolte over at kunne bidrage til at støtte op omkring Børneulykkesfondens fantastiske arbejde. Al salg af startnumre gik nemlig ubeskåret til Børneulykkesfonden for bl.a. at fremme deres vigtige arbejde med at øge børne- og trafiksikkerheden i Danmark, samt nedbringe antallet af børneulykker i trafikken. Vi er stolte af at kunne bidrage til en sag, der har så stor indvirkning på vores børns trivsel og fremtid.

Team Xplora med på Xplora Tour 2024 i København til Kids Tour

Positiv feedback og værdifulde møder

Vi vil gerne sige tak til Børneulykkesfonden og alle der var med til at afvikle Kids Tour, som sammen med os støtter missionen om at styrke den næste generation. Vi ser frem til de yderligere stop i Xplora Tour 2024 og til at opleve endnu flere uforglemmelige øjeblikke med vores unge opdagelsesrejsende og deres familier.

Hold dig opdateret for flere spændende opdateringer og indsigt i vores Xplora Tour 2024 her!

Tour Banner Web 1 3360x1017 crop center 40a6a2f5 5591 437e 8464 fd8bef20e27c 3360x1017 crop center