Xplora x Kids Tour

I Xplora er vi meget stolte af, at vi for andet år i træk er en af dette års sponsorer af Kids Tour – Danmarks største cykelløb for børn!

I Xplora er vi meget stolte af, at vi for andet år i træk er en af dette års sponsorer af Kids Tour – Danmarks største cykelløb for børn! Dette engagement i børnenes sundhed og trivsel ligger dybt i vores hjerte, og vi ser frem til at gøre Kids Tour 2023 endnu mere mindeværdig og sjov!

Kids Tour arrangeres af Momentcph til fordel for Børneulykkesfonden med hovedtemaerne: trafiksikkerhed, sunde værdier, glæden ved at dyrke motion og selvfølgelig – at have det sjovt! Vi tror på, at disse principper er grundlæggende for en sund og glad barndom, og vi er begejstrede for at støtte en begivenhed, der fremmer dem.

Kids Tour bevæger sig over sommeren ud i store dele af landet, så der er rig mulighed for, at Danmarks største cykelløb for børn kommer til en by nær jer! Vores mål er at skabe en uforglemmelig oplevelse for børnene, hvor de kan nyde den friske luft og den sunde motion sammen med deres familier og venner.

Udover børnenes cykelløb vil der hele dagen være underholdning for alle i familien, så kom ned og besøg det røde Xplora-telt for sjove aktiviteter og lækre præmier. Vi vil have interaktive spil, konkurrencer og endda muligheden for at lære mere om vores Xplora-ure og hvordan de kan bidrage til børns trivsel.

Vi er begejstrede for at være en del af Kids Tour, og vi ser frem til at møde jer alle i løbet af sommeren. Sammen kan vi skabe sunde og glade minder for børnene og støtte en god sag. Så lad os træde i pedalerne, have det sjovt og gøre Kids Tour 2023 til et fantastisk event for hele familien!

❤️??

Du kan læse mere om årets Kids Tour her

Kids Tour 2022 Xplora

Al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden for bl.a. at fremme deres fantastiske arbejde med at øge børne- og trafiksikkerheden i Danmark. Vi er stolte af at kunne bidrage til en sag, der har så stor indvirkning på vores børns trivsel og fremtid. Din støtte ved at deltage i Kids Tour er et skridt i retning af at gøre vores samfund til et sikrere sted for børnene.

SÅ spænd cykelhjelmen, støt en god sag og nyd dagen med familien, når Danmarks sjoveste og største cykelløb for børn kommer nær jer. Det er ikke kun en mulighed for børnene at have det sjovt på cyklerne, men også for hele familien at samles og fejre sundhed og trivsel. Vi tror på, at fælles oplevelser som denne styrker familiens bånd og skaber minder, der vil vare ved i årene fremover.

Kids Tour handler ikke kun om at cykle; det handler om at dele øjeblikke, skabe smil og bidrage til en positiv forandring. Vi ser frem til at se jer alle deltage i dette fantastiske eventyr og sammen gøre en forskel for vores børn og vores samfund. Sammen kan vi gøre Kids Tour 2023 til en endnu større succes og fortsætte vores støtte til Børneulykkesfonden.

?‍♂️?‍♀️

Vi glæder os til at se dig og hele familien på Kids Tour 2022!????☀️

Tilmeld dig til Kids Tour her

 

 

Mød os på pladsen!

 

Kids Tour 2022 Xplora

Kids Tour 2022

 

Du kan læse mere om Xplora her