Xplora X6Play testet af testfamilien.dk

Vi er gået sammen med Testfamilien for at teste vores nyeste premium smartwatch til børn – X6Play. 25 familier har testet uret sammen med deres børn, og har sat ord på deres oplevelse. 

Santhosh, 11 år

Alt i alt er vi meget tilfredse med X6Play fra Xplora. Det er meget børnevenlig og forældrene kan var trygge. Uret er børnesikret ift. kontakter, da det kun er de kontakter, som er kodet ind, der kan ringe og skrive til barnet.” fortæller Jancy 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Jancy Astina (@jancyastina)

Læs mere om X6Play

Niklas, 7 år

Janie og sønnen Niklas har også prøvet X6Play og er vilde meget urets funktioner. 

“Jeg synes også skolemodus er smart, så uret ikke kan bruges i skoletimerne. Jeg tror ikke Niklas vil kunne koncentrere sig hvis han kunne bruge uret i skolen. Vi har også brugt alarm funktionen i uret til påmindelser om spisetider og tissepauser.” skriver hun på dit instagram post. 

Lasse far til Niklas fortæller “at han synes det var trygt for ham at vi kunne følge med i hvor han var når han cyklede hjem fra skole”.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ~ J A N I E ~ (@livetjeglever)

Lærke, 9 år

Lærke som også har prøvet uret i de seneste måneder er også vild med sit ur. Lærke har til gengæld også en mobiltelefon, men de har oplevet at Lærke heller vil lade telefonen blive hjemme og have uret med i stedet for. 

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af ???ℎ?? (@brohuz)

 

Læs mere om Xplora

Silje, 7 år

Silje og hendes mor Maria har også været meget glade for X6Play, som Silje gælder sig til at vise til hendes kammerater i klassen. Silje har med et stort smil sagt “Mor, billederne bliver meget bedre med det her ur.”, “Skal jeg lige se hvordan vejret bliver i dag?” Og “Jeg kan bedre høre dem jeg snakker med.” Fortæller Maria på hendes instagram omkring Siljes udtalelser.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Maria (@maria_mor_og_paedagog)

Mace, 7 år

Det bedste ved mit nye ur er, at jeg kan ringe til min storebror i løbet af dagen. Det giver mig en tryghed, at jeg kan komme i kontakt med ham, og han ved, hvor jeg er”. Dette gør os fra Xplora så glade for at høre at barnet er vild med uret og får den følelse af tryghed.

Elena har sammen med sønnen Mace på 7 år testet X6Play smartwatch, barnets første mobiltelefon. 

Køb X6Play her

X6play

 

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er et sindssygt smart ur, og du får virkelig meget med i prisen. Det har skabt en kæmpe tryghed og lethed i vores hverdag som familie. Det er en stor hjælp i forhold til legeaftaler, det styrer han stort set selv efter dette ur er kommet ind i familien.

Holdbarhed: MEGET GOD – Uret er virkelig opgraderet fra sine forrige modeller. Det er hurtigere, kan flere ting og opløsningen på video og billeder er langt bedre. Fedt med de forskellige farvede remme. Uret kommer med beskyttelse på skærmen, hvilket er genialt, når det er børn, som er modtagere af uret.

Pris: MEGET GODT – Prisen 1.599 kr. er en overkommelig pris for de fleste og et billigere alternativ til en mobiltelefon, så det stemmer meget godt overens – man får meget for sine penge her.

Kvalitet: MEGET GOD – XPLORA X6PLAY har en længere batteritid, hvilket gør, at uret sagtens kan klare to dage uden strøm. Det at man kan skifte både cover og remme på uret gør, at man kan personliggøre sit ur, tænker med tiden, kunne man evt. tilkøbe endnu flere farver til sit ur.

Testfamilien har skrevet et par flere anmeldelser inde i deres blog. Tag et klik videre og læs hele bloggen inde på Testfamiliens hjemmeside.

Læs videre her