XPLORA x Kids Tour

Hos XPLORA er vi meget stolte over at være sponsor på dette års Kids Tour – Danmark største cykelløb for børn!

Kids Tour kommer rundt i alle landets afkroge og arrangeres af Momentcph til fordel for Børneulykkesfonden ud fra hovedtemaerne trafiksikkerhed, sunde værdier, at dyrke sport, og selvfølgelig at have det sjovt! Du kan læse mere om Kids Tour 2021 her.

XPLORAs helt eget cykelhold!

I et forsøg på at samle XPLORA familien, stiller XPLORA, som de første nogensinde i Kids Touren, i år op med vores helt eget cykelhold: XPLORA Racing Team! XPLORAs cykelhold er for alle de seje børn derude, som enten har et XPLORA-ur i forvejen eller blot har lyst til at være med – ALLE kan være med! Som del af XPLORA Racing Team modtager alle de aktive børn en cool T-shirt, så ingen er i tvivl om, at de cykler for XPLORA.

Kids Tour - bloggen

Se lige vores seje racer-trøjer!

XPLORA RACING TEAM – meget mere end blot et cykelhold

Dine runder i Touren gør en forskel! Som en del af XPLORA Racing Team, kan børnene netop vælge at starte sin egen indsamling til fordel for Legeheltene, som arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.

Barnets indsamling foregår ved donationer fra venner og familie, som sponsorerer et valgfrit beløb for hver kilometer/cykelrunde, barnet cykler under Kids Touren. Disse donationer sendes til et personligt MobilePay-nummer, I får tildelt jeres indsamling – og det kan jo hurtigt løbe op med alle de aktive børn, som vi ved, vi har i XPLORA familien!

Hvis man ikke ønsker sin egen “personlige” indsamling, så har XPLORA Racing Team også en generel indsamling, man kan cykle for og samle ind til, hvis man har lyst. Når årets Kids Tour er afviklet rundt omkring i Danmark, lægges alle de flotte bidrag sammen og doneres ubeskåret til vores gode venner hos Legeheltene.

Dette bliver en fantastisk dag med aktiviteter for HELE familien, og vi i XPLORA stiller stærkt op med både stand og aktivitetsbane – vi glæder os til at se jer!

– meget mere end blot et CYKELHOLD!

Kunne i tænke jer at være med? Det er super nemt!

Tilmeld dig først selve Kids Touren her, og vælg den by i godt kunne tænke jer at deltage i.

Bagefter kan i tilmelde jer XPLORAs racing team, via. linket her under:

TILMELD DIG HER FOR AT BLIVE DEL AF XPLORA RACING TEAM

(scroll ned til midt på siden, hvor du finder et tilmeldingsskema)