Xplora Klarna mobilepay fri fragt fortrydelsesret

Anmelderrost smartwatch til børn

ANBEFALET MOBIL- OG GPS-UR TIL BØRN

 

Anmelderrost smartwatch til børn

Xplora – Meget mere end et GPS og smartwatch til børn

Smartphones er ikke lavet til børn. Xplora har udviklet en ny mobiltelefonløsning specielt tilpasset børn – designet som et smartwatch helt uden adgang til internettet. Med Xploras smartwatch til børn kan dit barn ringe og sende talebeskeder til deres kontaktliste. I forældre-appen kan du nemt vælge, hvem dit barn skal have kontakt med, samt få oplysninger om hvor dit barn er.

Velkommen til Xplora.

Xplora – barnets første mobiltelefon

Xplora er en tryg introduktion til den digitale verden. Det er sikkert og nemt at bruge. Vi har fjernet sociale medier, adgang til internet og upassende indhold og fokuserer i stedet på det, der er vigtigt for barnet – at holde kontakten med sine kære.

Xplora er en tredelt service, der består af:

  1. Xplora smartwatch til børn
  2. Xplora-forældreapp
  3. SIM-kort leveret af Xplora Mobile AS.

Vi har fjernet alle de uønskede funktioner på uret, men beholdt det grundlæggende (opkald og stemmemeddelelser) og ikke mindst udviklet et sofistikeret smartwatch til børn. Produktet er sat sammen med et forudinstalleret SIM-kort og tilhørende app, der gør det til en “one-stop-shop” oplevelse for vores kunder.

Xplora X5 Play GPS tracker

 

Funktioner på et Xplora smartwatch

MERE END 100.000 SOLGT I NORDEN.

4.5 

Pricerunner logo

5.0 Elgiganten logo

4.5 Power logo

ANBEFALINGER

Pige med Xplora smartwatch

« Vi har nu testet uret siden nytår, og det er virkelig et smart ur til de børn, som stadig er for små til at få en mobil. Herhjemme giver det en tryghed, at min datter kan ringe til os, hvis hun lige skal være alene hjemme, eller hvis hun er på tur hos bedsteforældre »

Maria Bach, mor til Pauline

Liggende pige med Xplora smartwatch

« Efter at vi fik uret, er vores datter blevet mere tryg ved at være væk fra far eller mor. Uret giver hende en enorm tryghed, og bliver også gerne brugt, når hun er til legeaftaler. Hun er blevet mere bevidst om, hvor meget hun rører sig i løbet af dagen, fordi hun elsker at følge med i skridttælleren, og så er hun blevet meget bedre til at kunne forstå hvad klokken er! Uret er smart, tryghedsfuldt for både forældre og børn med de masse features, der er på uret. Det er lærerigt og sætter også fokus på bevægelse! Det er nemt at installere og komme i gang med. Uret kan varmt anbefales❤️ »

Ditte Markussen, mor til Isabella

Dreng med Xplora smartwatch

« Vi er utrolig glade for vores ur som både giver tryghed for mig og Tristan, da han altid kan komme i kontakt med mig, hvis han er kommet lidt for langt væk. Hvis han savner sin far, bedsteforældre, onkel eller venner, så er de alle kun et tryk væk, og han elsker at han bare kan komme i kontakt med dem når savnet er der! »

Matilde Fjordside, mor til Tristan

PRISVINDENDE SMARTWATCH TIL BØRN I NORDEN

 

Norsk nyhedsartikel om Xplora

 

Xplora med i Go' morgen Danmark

VORES SAMARBEJDSPARTNERE
Elgiganten logoPower Danmark logojollyroomklarnaTestfamilienNetflix | ElgigantenUNICEF Kid Power 2.0.20.12 APK Download by U.S. Fund for UNICEF - APKMirrorRoblox Logo, symbol, meaning, history, PNG

SOCIALE MEDIER

Facebook logo Instagram logo LinkedIn logo

Liggende dreng med Xplora på håndleddet

Xplora X5 Play smartwatch

Pige med sin cykel og Xplora smartwatch på håndleddet

Dreng i træ med Smartwatch

Skoledreng med sit Xplora smartwatch

Skolepige fremviser sit Xplora smartwatch