Se, hvad vores kunder siger om os og læs deres oplevelser

Alle vores kunder er lige så vigtige – din feedback danner grundlaget for alt, hvad vi gør.

Vi har modtaget en hel masse feedback fra vores kunder, siden vi lancerede XPLORA i Norge i 2016, og vi er taknemmelige for hver eneste en.

Vi i XPLORA ønsker, at børn skal have adgang til teknologiske værktøjer tilpasset deres alder, ikke omvendt. Og som en lille virksomhed er vi helt afhængige af engagerede kunder og konstruktiv feedback fra dig.

Derfor har vi åbnet for anmeldelser på vores Facebook-side, så alle vores kunder har mulighed for at dele deres oplevelser med XPLORA, og for os som en lille virksomhed har det en enorm indvirkning.

XPLORA-familien er vokset siden 2016, og i dag har mere end 60.000 familier i Norden valgt XPLORA til deres børn. Vi ville ikke have været i stand til dette uden tilfredse kunder, der anbefaler os til andre og fortæller andre om deres oplevelser med XPLORA. 

Vi er så stolte, og glade, for at modtage så god og positiv feedback. På samme tid værdsætter vi også virkelig det input, vi har modtaget inden for områder, hvor der er rum for forbedring. Vi lover at fortsætte med at arbejde på dette gennem flere tiltag, der kan bidrage til, at løfte os.

Hvis du har noget på hjertet, er du altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@xplora.dk

Vil du skrive en anmeldelse om os, er du velkommen til at tage turen forbi vores Facebook-side xplora.dk

Vi arbejder hårdt for at sikre, at alle vores kunder er tilfredse. Hold øje med den kommende tid, der vil være mange spændende nyheder og forbedringer baseret på input fra netop dig!

Kære kunder! Tusinde tak for den gode feedback – vi lover at fortsætte med at arbejde med alle!