Hold dit barn sikkert med GPS og Tryggezoner

Xploras prisvindende smartwatch til børn kommer med en række funktioner, som hundredtusindvis af forældre og børn har taget til sig. Indbygget GPS og mulighed for at skabe trygge zoner for sine børn, er en af ​​de funktioner der bruges flittigt hos familierne.

Lær hvordan og hvorfor du skal bruge det her:

Aktivitet for børn og tryghed for forældre, er en vigtig filosofi hos Xplora. Vi ved, at lader man børn være mere selvstændige, engagere de sig mere i fri leg og og skaber nemmere nye bekendtskaber. Hvilket er utrolig vigtigt for vores børns udvikling. 

Teknologien er her

Tingene er ikke altid så sikre, som man kunne ønske sig. Og du har sikkert hørt 50’er-generationen sige “ja, da vi var børn gik vi overalt, hvor vi ville, og det gik altid godt”. Men vores verden er i en evig forandring. Diskussion om øget overvågning i det moderne samfund er også i gang. For, hvor i hvilket omfang må forældre have kontrol over deres egne børn? Hvor lang tid har de lov til at følge hvert skridt, de tager? Hvor længe er dette ønskeligt? Alle disse er relevante spørgsmål. Og det er spørgsmål, som enhver bør tage alvorligt. Sæt jeres egne grænser – og find gode løsninger der passer til dit barn og din familie.

Al opbevaring af information i Xploras smartwatches sker i henhold til GDPR-reglerne.

Frihed er sundt

Xploras smartwatch er et trygt og forsvarligt produkt, som sørger for dine børns sikkerhed på en balanceret måde.

GPS

Med Xploras smartwatch får en GPS. Her har du mulighed for at oprette dine egne trygge zoner. Dvs. du får en besked for hver gang dit barn er trådt ud af zonen du har sat op fra appen. får du GPS og mulighed for at oprette egen-definerede trygge zoner.  Alt information i Xploras smartwatch er i henhold til GDPR-loven.

Sådan opretter du en sikkerhedszone:

  1. Åben forældre appen “Xplora”.
  2. Gå til barnets side på appen og tryk på GPS/lokation
  3. Øverst ser du en 4 små rubrikker – Nuværende – Historie – T-zone og Spor
  4. Tryk på T-zone og tryk på rediger T-zone øverst højre hjørne
  5. Tryk derefter på + , øverst højre hjørne
  6. Skriv det navn du ønsker, at kalde din sikkerhedszone eks. SKOLE
  7. Vælg radios eks. 700 meter
  8. Øverst oppe har du et søgefelt, hvor du taster adressen på eks. SKOLE
  9. Og til sidst trykker du på GEM

Læs mere om Xploras fede funktioner her!