Udfordring 2 af 3 i Net Zero-kampagnen er gennemført!

Vi har gennemført udfordring 2 af 3 i Net Zero-kampagnen, og det er alt sammen på grund af de daglige donationer fra vores mere end 10.000 deltagere rundt om i verden.

Nu med bare én milepæl tættere på afslutningen er det vigtigere end nogensinde at blive ved med at gå for at bringe grøn energi til Bchaaleh i Libanon! Giv ikke op nu! Vi har brug for din hjælp til at fuldføre udfordringen, og Libanon har brug for dine skridt!

Tillykke til de tre vindere!

Xplora har allerede tilfældigt udvalgt de tre vindere af udfordring 2 og vil kontakte dem om et par dage! De vil blive belønnet med en 64 GB Apple iPad til den første vinder, Apple Airpods Pro til den anden og en Nintendo Switch til den tredje. Har du deltaget i udfordring 2, har du nu adgang til milepælsindholdet her!

*Husk, for at deltage i lodtrækningen i hver udfordring, skal dit bidrag have været på mere end 100.000 skridt.

Hvordan påvirker manglen på energi elever i Libanon?

Se vidnesbyrdet fra Ghrasyo ​​George Nassar, en 17-årig studerende fra Bchaaleh, Libanon, som kun har adgang til to timers elektricitet om dagen.

Net Zero

Hvis du endnu ikke har deltaget i kampagnen, hvordan kan du så deltage og donere dine skridt?

Det er meget enkelt at deltage i kampagnen, og du behøver kun følgende:

  1. At have en smartphone til at kunne samle dine skridt med
  2. Download den gratis Xplora-app, som er tilgængelig på App Store og Google Play
  3. Registrer din email-adresse for at oprette din konto i appen
  4. Når du først er i appen, skal du deltage i Net Zero-kampagnen og vælge skridttæller for at begynde at indsamle og donere dine skridt.

 

Når du har styr på alle ovenstående punkter, har du bare den bedste del tilbage: Begynd at bevæge dig!
Sen-sommeren er det perfekte tidspunkt at dine dine skridt til Net Zero-kampagnen, mens du dyrker enhver form for fysisk aktivitet: Gå på arbejde, gå ture, løbe, dyrke sport eller enhver form for fysisk aktivitet, der kræver, at du holder fødderne i bevægelse, og glem ikke at sikre dig, at du donerer dine skridt gennem Xplora-appen. Spred budskabet og del denne kampagne med din familie, venner og arbejdskammerater.

 

Når du deltager i Net Zero-kampagnen og donerer dine skridt, gør du en betydelig forskel. Hver eneste skridt tæller, og det er en let måde at støtte en god sag på. For at øge din indvirkning kan du opfordre dine nærmeste til at deltage i kampagnen sammen med dig. Jo flere, der deltager, jo større bliver vores samlede indvirkning på miljøet.

 

Husk at tjekke Xplora-appen regelmæssigt for at se dine fremskridt og se, hvor mange skridt du har indsamlet. Det er en glimrende måde at motivere dig selv til at forblive aktiv og engageret i kampagnen. Så kom i gang i dag, saml dine skridt og vær en del af Net Zero-bevægelsen for en grønnere fremtid. Sammen kan vi gøre en positiv forskel for vores planet og vores samfund. Tak for din støtte til Net Zero-kampagnen!

Vil du vide mere om Xplora?

Så kan du her finde alt du skal vide om Xplora

Hvad vil dit bidrag til Net Zero-kampagnen give mulighed for?

Borgerne i Bchaaleh har kun adgang til to timers elektricitet om dagen, så ved at donere dine skridt gennem den gratis Xplora-app vil du bidrage til at øge mængden af elektricitet i byen Bchaaleh i Libanon, hvilket vil give mulighed for: flere produktive arbejdstimer, bedre sundhedsydelser, bedre læringsmiljøer, bæredygtig fødevareproduktion og nye forretningsmuligheder.

 

Hvis du ikke har tilmeldt dig endnu, hvad venter du så på?

Kom med os og lad os ændre verden sammen! Deltag i Net Zero-kampagnen her!

Bliv partner

Har du lyst til at blive en partner og være involveret i vores næste overvældende bæredygtige initiativ? Vent ikke til det starter, kom foran alle andre og deltag i det næste bæredygtige projekt.

Kontakt ESG & Sponsorship-lederen for at få mere information om vores fremtidige kampagner:

Alexander Reitan, alexander.reitan@xplora.com