Årets julegave til børn fra 4 år og opefter!

Juleaften 2023  er lige rundt om hjørnet og det kan være en udfordring at købe en gave til børn – uanset om du er forældre, bedsteforældre, tante, onkel, eller anden familie eller nær ven. Den rigtige julegave til børn kan byde på meget glæde – og vi har et godt forslag til dig! Hvad er bedre end at kunne give dit barn en tryg og god introduktion til den digitale verden? ❤️

Se vores julekampagne her!

Hvad gør vores XGO3 og X6Play smartwatch til et godt og trygt valg – både for barnet og dig?

Skal det lykkes dig at finde en rigtig god gave til børn, handler det ofte om at finde noget, barnet rigtig gerne vil have, og som det også kan have stor glæde af. En helt unik mobiltelefon som er specielt udviklet til børn – det kan være den ultimative julegave til børn i år! Vi i Xplora synes, at tilpasset teknologi til børnene kan gøre hverdagen nemmere på mange måder; barnet får mere frihed og bliver mere selvstændigt – og at hele familien kan opleve en øget livskvalitet. MEN – som påpeget ovenfor skal teknologien være tilpasset og udviklet unikt til børn før dette bliver en stor og god ressource. Udviklingen af ​​smartphones har været svimlende i løbet af det sidste årti, hvor størstedelen af mobilernes funktioner dog er designet til at imødekomme voksnes behov, og er altså derfor ikke direkte designet til børn.

Fra dette udgangspunkt kom Xplora til verden for at give børn den trygge og gode introduktion til den mobile og digitale verden – hvor du som forælder stadig kan være i førersædet!

Se vores julekampagne her

Vent med smartphonen – Xplora er et godt alternativ!

Vi tror på at vente så længe man kan med at give mindre børn en almindelig smartphone – som kommer med mange funktioner og en masse indhold, der kun er egnet til ældre og voksne. Børn har ikke den psykologiske modenhed til at bearbejde alle de indtryk, større børn, unge og voksne har, langt fra – og har i langt mindre grad udviklet kritisk tænkning – hvilket er meget vigtigt, når man færdes i den digitale verden uden opsyn og kontrol. Derfor har vi i vores smartwatches bevidst valgt at udelukke al adgang til sociale medier og internet. I en ny undersøgelse er 98% procent helt enige med os i, at små børn ikke har noget at lave på sociale medier og internettet uden opsyn af voksne. Med vores smarte forældre-app har forældre det fulde overblik over smarturet.

Se vores julekampagne her

Mange smarte og trygge funktioner

Med Xploras smartwatch kan barnet ringe og sende talebeskeder til deres kontaktliste. I forældre-appen kan du nemt definere, hvem dit barn skal kunne være i kontakt med, få information om, hvor barnet befinder sig i GPS’en – hvor du også kan indstille Trygge Zoner. At kunne have denne tryghed med at kunne nå sit barn, og ikke mindst at barnet kan nå dig, kan sammen med GPS og Trygge Zoner gøre hverdagen meget nemmere for mange – og hvor barnet også kan træne sig til at blive mere selvstændig! Det er noget som de fleste børn oplever som en utrolig fin og spændende proces. Nu kan du læne dig (lidt mere!) tilbage – og vide, at du kan bevare kontakten – også når dit barn er ude på sine egne eventyr!

Vi må ikke glemme skolemodus! I forældre-appen kan du stille uret i skolemodus, så der ikke er afbrydelser i timerne og i fritiden. Helt genialt – nemmere bliver det ikke. En af børnenes yndlingsfunktioner er urets kamera, der kan tage billeder og videoer. På den måde får børnene også dokumenteret vigtige øjeblikke i hverdagen og kan dele dem med deres kontakter – forældre, bedsteforældre og venner. Du, som læser ved, hvor meget det betyder, for både barnet og den heldige modtager ?
Billederne kan kun deles med de foruddefinerede kontakter, der er gemt i forældre-appen. Smart og sikkert!

Alt dette er udviklet til at passe til barnets livsstil. Det er et ur, der sidder godt på håndleddet. Det er praktisk og falder ikke af, selv i en aktiv hverdag. Og i modsætning til smartphonen glemmes uret ikke så let igen, da det hele tiden sidder på håndleddet. Mange forældre fortæller os, at større børn stadig bruger Xplora, netop fordi denne mobiltelefon ikke vejer i lommen eller står i vejen for aktivitet – den er en del af barnets hverdag uden at forstyrre deres udvikling. Dét er noget vi hepper på!

Læs mere om Xplora og skolemodus

Bliv klogere på hvordan I kan vælge at gribe barnets møde med teknologien an

Stort øjeblik med sin første mobiltelefon

At få sin første mobiltelefon er et stort øjeblik for mange børn. Med smarte valg fra forældrene kan denne oplevelse styres i en positiv retning helt fra begyndelsen, og danne grundlag for sunde og gode værdier fremadrettet. Og ikke mindst – ikke at udsætte børnene for indhold, som de ikke har forudsætninger for at kunne fordøje. Derfor anbefaler så mange forældre vores smartwatches som et perfekt alternativ til mobiltelefoner.

Se vores julekampagne her

Julegaven der giver adgang til vores super fede Goplay univers?

Gennem vores super fede aktivitetsplatform Goplay, der har formålet om at motivere til øget fysisk aktivitet, får du og dit barn adgang til et helt univers af kampagner og aktiviteter, I kan deltage i! Hvor fedt er det?! Læs mere om Goplay her

… Og som reducerer skærmtiden!

Vores smartwatches kan i kombination med Goplay-platformen hjælpe børn med at holde sig aktive, sunde og nysgerrige! Fysisk aktivitet har også mange sundhedsmæssige fordele, som er medvirkende til, at børn bliver gladere og tryggere. Læger nævner også, at aktive børn er mindre tilbøjelige til at have depression, angst og udviklingsforsinkelser.

I som forældre kan også deltage sammen med jeres børn på Goplay med vores XMOVE aktivitetsur til hele familien. Læs mere om denne fantastiske nyhed her.

Årets julekampagne til børn

Vi har lige nu julekampagne på vores prisvindende smartwatches XGO3 og X6play til børn! Køb årets julegave til børn allerede nu – og gå julen i møde uden stress og mange tanker og overvejelser om, hvad du skal købe. Ferien er et perfekt tidspunkt til at blive tryg med urets funktioner sammen med mor og far❤️

Velkommen til vores Xplora-univers! Læs mere om den lækre nyhed her!

Årets julegave Vi håber, vi har hjulpet dig lidt på vej til at finde årets julegave til børn! For os er det vigtigt at finde julegaver, der opfordrer til aktivitet, reducerer skærmtid og giver børn mulighed for at være børn. Har du andre gode forslag til julegaver til børn, der kan opnå det samme? Du er velkommen til at dele den med os på Instagram @xplora_danmark

Vi ønsker jer en dejlig førjulstid!

Psst! Du kan også købe Xploras smartwatches hos Elgiganten og Power.