Xplora X6Play smartwatch er bedste Smartwatch på CES

Xplora vinder en prestigefyldt pris for bedste ur –“Best of Innovation” –

på den mest indflydelsesrige teknologibegivenhed!

Vi er allerede populær i hele Europa og derfor tilbyder vi et udvalg af differentierede børne smartwatch, der appellerer til børn i alderen 4-11 år. Vores X6Play smartwatch blev kåret som en CES 2023 Best of Innovation pris modtager, og det er den nyeste tilføjelse til det europæiske teknologi selskabs samling af smartwatches. CES er en af de største tech-begivenheder i verden. Der er mere end 100.000 besøgende og 3200 udstillere fra 173 lande. 

Vi er stolte af vores pris hos CES 2023. Vi fik den anerkendte pris “Best of Innovation” kategorien Wearables ved årets udgave af verdens største og vigtigste teknologimesse. 

“Anerkendelse af ​​vores X6Play som en CES Best of Innovation Award-vinder er et vidnesbyrd om vores lederskab inden for design og udvikling af børns wearables. Vores smartwatches giver børn en sikker onboarding til den digitale verden. Funktioner som vores proprietære, prisvindende Goplay-platform og vores partnerskaber med organisationer som FN lærer også børn at tænke ud over sig selv og give dem en måde at give tilbage til dem, der har behov for det, siger Sten Kirkbak, CEO for Xplora.”

Vi fra Xplora var ude ved vores stand, som kan ses på vores billeder under CES 2023. 

Xplora vinder som bedste ur i kategorien "Best of Innovation"

2100 indsendelser

Xplora var en af ​​21 udvalgte i kategorien wearables og den eneste wearable designet udelukkende til børn. X6Play var også et af 17 produkter, der blev kåret som Best of Innovation Award-vinder ud af hundredvis af produkter. Dette års CES Innovation Awards-program modtog et rekordhøjt antal af mere end 2.100 indsendelser.

Vi alle kender jo til den panik og bekymring, når vores børn bliver væk enten i et center eller en tur udenfor. Hele dette gjorde at Xplora startede, dengang Sten Kirkbak grundlæggeren af Xplora mistede sin 5-årig søn for 13 år siden på CC Vest-centret i Oslo. Derfor har vi en mere sikker, enkel og mere cool løsning for både børnene og forældrene. 

Xplora i medierne med vores vinder ur

“Xploras smartwatch X6Play er børns sikkerhed i højsædet i alle forældres sind. Det er et fremragende smartwatch lige til børn. Det hjælper med forældrenes bekymringer ved skolestart og børnevenlig måde at starte den digitale verden.” lyder det fra MakeUseOf Best of CES 2023 Awards.

CES Innovation Award-programmet, der ejes og produceres af Consumer Technology Association (CTA), er en årlig konkurrence. Dem med den højeste vurdering får udmærkelsen “Best of Innovation”. 

“Denne Consumer Electronics Show-innovation til børn kan prale af en lydhør 1,5-tommers skærm i høj opløsning, et 5 MP-kamera til at tage billeder og videoer samt en forbedret batterilevetid, så børn kan gå dage uden at skulle oplade den bærbare. Personalisering er også en stor salgs funktion ved smarturet, da børn kan udskifte armbånd og rammer på enheden, så de passer til deres personlig stil.”– fremhæver Trendhunter.com  

 

I starten af denne artikel blev der nævnt noget om vores aktivitetetsplatform Goplay.

Det er der vi gemmer alle vores sjove aktiviteter og den er opdelt i tre enestående områder: Kampagner, Market Place og GoLearn. Hvert område åbner døren til en verden af sjov, læring og kreativitet for børn i alle aldre. Læs videre nedenfor for at se de mange muligheder, som Aktivitetsplatformen har at tilbyde!

Læs mere om Goplay

 

Du kan også læse mere her hvis du vil se nogen af alle de andre fantastiske priser vores ur har vundet, eler læse nogen af alle de anmeldelser der er kommet om Xplora.

Bedst i test

 

Vil du bare læse mere om vores fantastiske ure kan du gøre det her

Alt du skal vide om Xplora