Din sommer-tjekliste

Sommerferien kan bestå af utrolig mange forskellige aktiviteter med familien.

Tag på stranden, rejs til et andet land, besøg nye spændende steder i det danske land, teltturer, se familie, mødes med venner, glæd dig til at spise din yndlingsis – det er sommer! Vi hos Xplora har samlet nogle fede og brugbare tips til hele familien, så I kan gå en afslappende sommertid i møde.

Beskyt din hud mod solen! Især børnenes følsomme hud har brug for solcreme med høj solbeskyttelsesfaktor, hvor der i højsommeren anbefales en faktor 50. Sørg for, at din solbeskyttelse ikke kun beskytter mod UVB-stråler, men også mod UVA-stråler. Endnu bedre, brug passende tøj og en solhat for at beskytte huden endnu bedre. Generelt bør du undgå den brændende middagssol og opholde dig i skyggen – eller måske bare tage mindre pauser i skyggen for at køle af.

Solcreme på stranden

Vi bør ikke kun beskytte vores hud, men også vores øjne mod solens skarpe stråler. Børns øjne er stadig særligt følsomme og bør beskyttes med mørktonede kategori 3-briller eller med kategori 4-briller ved vandet.

Drik nok vand i løbet af dagen! Især når vi er aktive eller sveder meget, har kroppen brug for en ekstra omgang væske for at holde sig godt hydreret. Frugt og grønt med højt vandindhold er gode snacks på varme dage. Friske jordbær, æbler, vandmelon, en agurk eller tomater er perfekte snacks til køreturen, stranden, campingpladsen eller hvor du holder ferie om sommeren.

Sørg for, at børnene ikke spiser for tungt et måltid, hvis de vil bade bagefter. Efter en snack, vent lidt eller spis et let måltid, før børnene bader.

Det er bedst at fjerne Xploras smartwatch før påføring af solcreme og inden dit barn går i vandet. Xplora X5 Play er IP68 certificeret som “vandafvisende”, men især børn ved sjældent, hvor længe og hvor dybt de er i vandet.

Derudover er ikke alt vand ens: Klor, shampoo, salt og lignende svækker vandtætheden af ​​tekniske enheder, og vandtætheden kan ikke længere garanteres her.

Glad dreng Xplora

Passer badetøjet stadig? Lad børnene prøve badetøj derhjemme, inden du tager på ferie for at undgå ubehagelige overraskelser! Medbring ekstra badetøj, så børnene ikke skal have vådt badetøj på. Her kan du medbringe ekstra undertøj, sokker og et håndklæde.

Glem ikke at tjekke lufttrykket på din luftmadras, før far bliver lægger sig lidt for godt tilrette på den! Det er aldrig en dårlig idé at medbringe en pumpe til ekstra påfyldning af luft.

Har du tænkt på alt? Så kan sommerferien bare komme an!

Med kameraet på dit Xplora smartwatch kan du tage billeder af de fedeste øjeblikke og sende dem direkte til bedstemor og bedstefar! Med vores mobilure til børn kan du altid holde øje med dine skridt og klatre op på Goplay-toplisten undervejs! Husk at drikke en masse vand!

Din opsummerede sommercheckliste:

  • Brug solcreme, der beskytter børnene og dig selv
  • Drik nok væske i løbet af dagen
  • Undgå den brændende middagssol
  • Fjern dit Xplora smartwatch, før du tager et bad eller hopper i bølgen blå
  • Hav en vidunderlig sommer

Læs mere om vores innovative smartwatches til børn her