Xploras aktivitetsplatform – vær aktiv og bliv belønnet!

Få det meste ud af dit smartwatch med Xploras sjove og motiverende aktivitetsplatform for børn – et trygt sted på internettet med indhold specielt designet til børn!

Xploras aktivitetsplatform er et sjovt og motiverende univers for børn, hvor forældre og børn kan deltage i sjove og lærerige kampagner, vinde seje præmier, spille spil, byde på produkter og meget mere! Med vores aktivitetsplatform ønsker vi fra Xplora at opmuntre børn til fysisk aktivitet, glæde, udforskning, leg og læring! Ja – alt dette er målet! Med stigende skærmtid og inaktivitet, er børns fysiske aktivitet på godt og ondt blevet vigtigere end nogensinde før. Den gode balance er ikke altid let, men noget vi stræber efter hele livet. Og her har vi forældre en helt særlig opgave; at lære vores børn de gode og sunde værdier, de kan føre videre ud i livet.

Hos Xplora ønsker vi at sætte fokus på og motivere til en sund balance mellem skærmtid og fysisk aktivitet. Xploras aktivitetsplatform belønner aktivitet og inspirerer børn til at komme op af sofaen og hoppe ud i den virkelige verden – hvilket fører til en mere aktiv og sund hverdag!

Hver uge går vores brugere mere end en milliard skridt på verdensplan.

Det svarer til at gå jorden rundt én gang – vildt ikke!

Aktivitetsplatform

Xplora vil inspirere til mere fysisk leg og bevægelse! Og hvordan virker det?

Vi ønsker at aktivere børnene endnu mere – og gøre det gennem leg og sjov! Øget inaktivitet er en større udfordring, som rammer mange af os. Flere skærme, mere digitalisering af tjenester og et langt større udbud af teknologi – for ikke at tale om digitale spil, som mange børn bruger meget tid på i dag. Vi ved godt, at det her kan være en udfordring at få børnene ud – for eksempel ser vejret måske ikke så tiltalende ud eller iPads, spillekonsoller og andre indendørs enheder kan virke mere tiltalende.

De fleste danske børn bevæger sig for lidt og sidder for meget ned ifølge sundhedsplejersken.nu, hvorfor mange danske børn ikke lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at være fysisk aktive mindst 60 minutter hver dag. Det er noget, vi i Xplora ønsker at ændre. Ved at belønne børnenes aktivitet kan det hjælpe dem med at bevæge sig oftere og oftere, og det er her, Xploras aktivitetsplatform kommer ind i billedet!

Aktivitetsplatformen er en ekstra tjeneste til Xplora-uret og Xplora-appen, og er tilgængelig for alle aktive Xplora-kunder. En forælder eller værge, der har købt et Xplora smartwatch og downloadet vores forældre-app, kan derefter få adgang til aktivitetsplatformen med de samme loginoplysninger.

Vær aktiv og bliv belønnet!

Alle Xploras smartwatches har en indbygget skridttæller, som automatisk starter på 0 hver dag og herefter tæller børnenes skridt hele dagen. Alle skridt registreres dagligt i aktivitetsplatformen, hvor børnene tjener én Xplora Coin (XCoin) for hver 1000 skridt, de tager! Du vil blive meget overrasket over, hvor meget de små fødder bevæger sig i løbet af dagen! Ifølge vores undersøgelse bevæger børn, der tilslutter sig platformen sig 20% mere end andre børn, der har Xplora men ikke bruger aktivitetsplatformen.

Goplay XCoins

Hvad kan mønterne bruges til?

Dine XCoins giver dig mulighed for at deltage i forskellige sjove kampagner, spille spil på platformen, byde på fantastiske produkter, købe nye baggrunde og ringetoner, og meget mere! Der tilføjes nye aktiviteter og produkter til platformen løbene, som I kan få fingrene i ved at betale med jeres hårdt optjente XCoins. Jo højere pris på produktet eller jo flere ting børnene ønsker, jo mere flittige, aktive og tålmodige må de være og spare deres XCoins op.

Tag et kig på Xploras aktivitetsplatform her

Xplora Xcoins

Du kan deltage sammen med børnene!

Nu kan du som forælder være med til at samle skridt og XCoins. Xplora-appen tillader nemlig at man kan overføre sine XCoins til hinanden, for eksempel fra mor til søn, og derved forære sine mønter til sine børn (hvis du ønsker det!). Du kan også deltage med børnene i alle vores sjove kampagner!

 

Vi har lanceret en Premium version af aktivitetplatformen!

Få den fulde oplevelse af Xploras aktivitetsplatform med ubegrænset adgang til alt det sjove og motiverende indhold for børn! Med Premium får du mest muligt ud af dit Xplora smartwatch – det har aldrig være sjovere at være aktiv.

Aktivitetsplatform

Deltag i det mest spændende aktivitetsunivers for børn i dag!

Goplay Basic er tilgængelig for alle Xplora-kunder. For at få mest muligt ud af deres smartwatch med ubegrænset adgang til alle funktioner og indhold, kan forældre vælge at opgradere til Premium. Alternativt kan nye kunder, der køber et smartwatch, tilmelde sig Xploras Premium abonnement, der inkluderer fri tal og data i EU / EØS, gratis brug af Xploras forældre-app, samt Premium adgang til Xploras aktivitetsplatform.

Funktioner i Premium:

GoLearn

GoLearn er en ny eksklusiv funktion på Xploras aktivitetsplatform for Premium-abonnenter. GoLearn er en inspirerende læringsplatform, hvor du finder interessante fakta og sjove aktiviteter for dem, der er nysgerrige og gerne vil være kreative.

Udforsk en sjov og spændende måde at lære på og gør skærmtid til læringstid! Med GoLearn kan du lade dit barns fantasi få frit løb, mens de bliver klogere på sjove fakta og engagere sig i kreative projekter derhjemme. Udforsk en verden af interessante artikler, engagerende historier og sjove aktiviteter. Lær om natur og dyr, lav eksperimenter, bag småkager og planlæg fester. GoLearn er fyldt med en masse læringsaktiviteter, så du aldrig kommer til at kede dig!

 

Nyheder på GoLearn

Baggrunde og ringetoner

Få fingrene i flere seje ringetoner og baggrunde! For dig som Premium-abonnent kan du bruge din XCoins til at købe flere flotte baggrunde og fede ringetoner til dit X6Play smartwatch. Bemærk venligst, at denne funktion kun er tilgængelig til X6Play modellen og fungerer ikke med nogle andre Xplora modeller.

Kampagner og præmier

Alle brugere af Xploras aktivitetsplatform kan deltage i vores månedlige kampagner, men som Premium-abonnent får du eksklusivt mulighed for at vinde seje præmier! Alle Premium-abonnenter, der når den sidste milepæl af kampagnen, deltager i en tilfældig lodtrækning om at vinde en fantastisk præmie. Plus, du kan også optjene bonus Xplora Coins som Premium-abonnent!

Auktion

Byd på de mest efterspurgte produkter på vores auktioner! Nye spændende produkter tilføjes hver anden uge.

Arkade

Få adgang til alle de sjove spil, som er tilgængelige i Arkaden.

Hvad skal jeg vælge?

Ønsker du at opleve den fulde oplevelse af vores store aktivitetsunivers med funktioner og underholdning, som er unikt tilpasset børn og deres behov – så er Premium lige noget for dig!
Har du derimod mere lyst til bare at optjene Xplora Coins og bruge dem på nogle udvalgte produkter og funktioner i platformen – så er Basic det helt rigtige for dig.
Ps. Har du valgt Basic, men senere beslutter dig for at opgradere til Premium, så skal du bare sende os en e-mail på kundeserivce@xplora.dk, så hjælper vi dig! Dette gælder selvfølgelig også omvendt – hvis du beslutter dig for at afslutte dit Premium-abonnement, hjælper vi dig også med det!

Opsummering:

En basisversion af platformen er inkluderet i alle Xploras smartwatches til børn. I Basic får du adgang til et par udvalgte ringetoner og baggrunde (kun til X6Play) samt et par udvalgte arkadespil og auktioner. Alle kampagner er også inkluderet i basisversionen, men ønsker du at optjene bonus XCoins og chancen for at vinde præmier, skal du se over mod Premium.

Tilmeld dig, vær aktiv, bliv belønnet!

Det er hurtigt og nemt at tilslutte sig Xploras aktivitetsplatform. Alt du behøver er et Xplora smartwatch til børn og dine loginoplysninger fra Xploras forældre-app.

  1. Gå til www.goplay.myxplora.com/da for at registrere dit barn eller dig selv.
  2. Log ind på platformen med de samme oplysninger, som du logger på Xploras forældre-app.
  3. Brug dit Xplora smartwatch og gå ud og leg! Du tjener 1 XCoin for hver 1000 skridt, du tager!

 

Har dit barn ikke et Xplora smartwatch endnu?

Læs mere om vores prisvindende smartwatches til børn – måske det er det helt rigtige for dit barn og jeres familie!

Køb Xplora her

 

LÆS MERE

Alt du skal vide om Xplora smartwatch

Hvad er forskellen på Xploras smartwatches til børn?

Hold dit barn sikkert med GPS og trygge zoner