Donér dine skridt og vær med til at ændre verden

Har du nogensinde tænkt på at hjælpe og være involveret i projekter, der kan ændre andres liv bare ved hjælp af dine skridt? Har du nogensinde tænkt over, at det, vi gør som samfund, ikke er nok til at stoppe den globale opvarmning? Og har du nogensinde tænkt, at der burde være nemmere måder at hjælpe på?

Hvis du nogensinde har haft nogle af disse tanker og måske stadig har dem, SÅ er dette din chance. Net Zero-kampagnen kommer til at revolutionere vores tilgang til donationer, da den i stedet for at give en donation fra én enhed eller virksomhed, som det er blevet gjort indtil nu, har udviklet en løsning, der involverer både borgere og partnere samt omdanner fysisk aktivitet til midler, som kan konverteres til humanitær hjælp.

Hvad handler Net Zero-kampagnen i Libanon om?

Net Zero-kampagnen i Libanon er et bæredygtigt initiativ skabt af Xplora sammen med United Cities og Collectia AS, som vores vigtigste partnere, for at gøre en reel indflydelse i verden og ændre andres liv. Målet med Net Zero-kampagnen er at hjælpe tusindvis af mennesker i Libanon med at få adgang til en grøn og bæredygtig energi, og dermed give dem midlerne til at genopbygge deres liv ved at bygge et helt solcelleanlæg.

Kampagnen har til formål at bringe grøn energi til Bchaaleh-området i Libanon ved at bygge et helt solcelleanlæg på rekordtid. Bchaaleh-området lider ligesom mange andre områder i verden af en enorm energikrise, hvor de har adgang til blot 2 timers elektricitet om dagen, hvilket gør basale opgaver som at arbejde, spise eller studere til en udfordring for mange. Det er praktisk talt utænkeligt for os, da vi i bedste fald kan gå uden strøm i et par timer, når tingene skal ordnes. Net Zero-kampagnen blev skabt for at tackle globale problemer ved at fokusere lokalt – hvilket er startet med dette projekt i Libanon.

Hvordan fungerer Net Zero-kampagnen?

På Net Zero-kampagnen omdanner vi din fysiske aktivitet til humanitær hjælp. Så ved blot at gå, løbe eller udføre enhver anden form for fysisk aktivitet, kan du bagefter donere dine fysiske skridt gennem Xplora-appen. Her konverterer vi dine skridt om til rigtige midler til at investere i et helt nyt solcelleanlæg i Libanon. Utroligt, ikke? Hvert skridt betyder noget, så lad os komme i gang!

Doner dine skridt til et godt formål

Hvordan kan du deltage i Net Zero-kampagnen og donere dine skridt?

Det er meget nemt at deltage i kampagnen, og du behøver kun følgende:

1. En smartphone til at kunne samle dine skridt med.
2. Download den gratis Xplora-app, der er tilgængelig på App Store og Google Play,
3. Registrer din e-mailadresse for at oprette din konto i appen,
4. Og når du først er i appen, skal du deltage i kampagnen og vælge skridttæller for at begynde at indsamle og donere dine skridt.

Når du har klaret alle ovenstående punkter, har du kun den bedste del tilbage: Begynd at være aktiv!

Gå på arbejde, gå ture, tage en løbetur, dyrke sport eller enhver anden form for fysisk aktivitet, der kræver, at du holder dine fødder i bevægelse, og glem ikke at sikre dig, at du donerer dine skridt gennem Xplora-appen. Spred budskabet og del denne kampagne med din familie, venner og kollegaer. Forvandl din fysiske aktivitet til humanitær hjælp!

Hvad finder du, når du har tilmeldt dig?

Når du har registreret og tilmeldt dig Net Zero-kampagnen, vil du finde et dashboard med information om, hvordan kampagnen forløber, forløbet af den første milepælsudfordring samt de resterende udfordringer, der skal låses op, din placering på ranglisten, dit lands position på den globale rangliste, en informativ video for at lære mere om kampagnen og præmierne, der vil blive loddet blandt alle deltagerne, når vi har fuldført udfordringen sammen.

Hvordan går kampagnen?

Fremskridt for Net Zero-kampagnen
Indtil nu, og takket være bidragene fra vores deltagere, der har doneret deres skridt gennem Xplora-appen fra 16 lande, har vi nået 506.402.887 ud af de 1.500.000.000 skridt, vi skal bruge for at gennemføre udfordringen, hvilket udgør 33 % af vores udfordring. Men det er desværre ikke nok. Derfor har vi brug for din hjælp.
Slut dig til os og begynd at donere dine skridt!

Bliv partner

Har du lyst til at blive en partner og være involveret i vores næste fantastiske bæredygtige initiativ?

Lad vær med at vente på, at det starter – kom foran alle andre og deltag i det næste bæredygtige projekt.

Kontakt ESG & Sponsorship-lederen for at få mere information om vores fremtidige kampagner:

Alexander Reitan
E-mail: alexander.reitan@xplora.com

Deltag nu! Lad os ændre verden sammen – ét skridt af gangen!