Forskellen mellem X5 Play og X4

Hej alle sammen! Vi har modtaget mange spørgsmål om, hvad forskellen egentlig er mellem X5 Play og X4. Læs om forskellene her, så du én gang for alle kan få svar på dine spørgsmål om vores ure.

Tilpasset børn, ikke omvendt

I januar lancerede vi vores nyeste smartwatch XPLORA 5 Play, som er hurtigere og stærkere! Det er dog vigtigt at understrege, at uret ikke er så forskellig igen fra vores tidligere model XPLORA 4

I tråd med hvad XPLORA står for, er alle vores produkter nemlig specielt udviklet til børn og ikke omvendt. Vi tror på at levere teknologi, som er tilpasset børn og ikke at børn skal tilpasse sig teknologien for at være trygge.

Det er selvfølgelig vigtigt, at børn lærer netetikette, men vores produkter har kun den teknologi, som børnene har brug for og kan kontrollere i en tidlig alder. Derfor har ingen af ​​vores digitalure adgang til internet eller sociale medier. Både X5 Play og X4 har en lignende og brugervenlig navigationsmenu, og kan begge sluttes til forældre-appen XPLORA 4 & GO, hvor forældre kan forhåndsgodkende kontakter, oprette Trygge Zoner og følge med på urets GPS.

De største forskelle

Forskellen mellem X5 og X4 er primært designet. Efter ønske fra vores forbrugere har vi nu lavet et smartwatch, der er visuelt renere og mere neutral. X5 kommer i farverne sort, sort med lyserøde detaljer og sort med blå detaljer, som det kan ses her:

X5 Play i farverne lyserød, blå og sort

Derudover har X5 en anden version af Qualcomm-chipsættet (en mikrochip, der findes i de fleste telefoner). Mikrochippen betyder, at X5 er 1 mm tykkere, hvorfor X4 er lidt tyndere. Denne nye mikrochip giver vores udviklere bedre marginer, og X5 er forberedt til flere nye tjenester, som lanceres i løbet af 2021. Dette betyder ikke, at vi har glemt X4, eftersom nogle af ​​disse tjenester vil være tilgængelige på begge modeller. Her får alle noget at glæde sig til!

Blå X4

Tjek vores nyeste smartwatch X5 Play ud her!

Grundlæggende funktioner

Både X5 Play og X4 har de samme grundlæggende funktioner:

 • Opkaldsfunktionen
 • Talebeskeder
 • Emojis
 • 2MP kamera
 • Skridttæller
 • GPS-tracker
 • GDPR-godkendt
 • Vandafvisende (Vandtæt IP68 dvs. ned til 1,5 m / 30 min)
 • 72 timers standby-batteri
 • Adgang til XPLORAs #GOPLAY-aktivitetsplatform
 • SOS-knap

Dette er funktioner, som vi får masser af god feedback på og er de væsentlige egenskaber ved vores produkt, hvorfor disse selvfølgelig er i alle modeller. Det er ret sejt, at vi har alle disse funktioner i et lille ur! – Synes I ikke?

Derudover har vi også fået god respons på, at vi har formået at udvikle barnets første mobiltelefon i urformat, da dette er let tilgængeligt for barnet, sidder sikkert på armen og glemmes derfor ikke så let på legepladsen eller i skolen.

X5 Play vs X4

Innovation og fremtidsplaner

X5 er efterfølgeren til X4 og er den model, vi lægger mest fokus på i fremtiden. Teknisk set er de to ure ret ens, men for kunden vil der være mange nye og spændende måder at bruge X5 på i forhold til X4.

Du kan selvfølgelig også finde vores produkter hos både Elgiganten og Power.