Gavetips til selvstændige og aktive børn

Gavetips – Har du brug for gavetips til børn? Uanset om det er fødselsdage, julegaver eller andre anledninger? Så er Xploras ure den perfekte gave til børn på 4 år og opefter.

At købe en gave til børn er ikke altid den nemmeste ting at gøre. Hvis du vil lykkes med at købe gode gaver til børn, handler det om at købe ting, som børn virkelig ønsker. Og de fleste børn på 4 år og opefter vil have en mobiltelefon.

At få dit første telefonopkald er et stort øjeblik. Med smarte valg kan denne oplevelse styres i en positiv retning lige fra starten. Derfor anbefaler så mange forældre Xplora!(linkhttps://xplora.no/blogg/les-hva-vare-kunder-sier-om-oss-og-deres-erfaringer-med-oss/) Gavetips

"Vi er kjempe fornøyde med XPLORA! ?
Den er svært enkel for barna å bruke, 
og sitter godt og behagelig på armen." - @homebycamilla_j

Hvad gør Xploras smartwatch til et godt valg?

Udviklingen af ​​smarttelefoner har været svimlende i det sidste årti. De fleste af funktionerne er dog designet til at imødekomme voksnes behov, og de fleste er ikke designet for børn.

Med Xplora har vi udviklet en ny mobiltelefonløsning tilpasset børn, helt uden adgang til internettet. Med det uret kan barnet ringe og sende talebeskeder til deres kontaktliste. I forældre-appen kan du nemt definere, hvem dit barn skal have kontakt med, og få oplysninger om, hvor barnet er.

Alt dette er i en form der passer til barnets livsstil – uret sidder godt på håndledet og forsvinder ikke, og er praktisk i en aktiv hverdag.

smilende pige peger på sit lyserøde xplora ur.

"Anbefaler alle som har barn i denne alderen til å 
investere i XPLORA til de små, det er ikkje bare en stor 
glede for barna, men oss voksne også.
Den tryggheten den kommer med er helt spesiell. 
(Ingen reklame, bare en veldig fornøyd mamma)" 
- Charlotte Skjold 

En af børnenes yndlingsfunktioner i Xplora er kameraet, der kan tage billeder og videoer. På denne måde kan børn også dokumentere vigtige øjeblikke i hverdagen og kan dele dem med deres kontakter.

Xplora støtter selvstændige børn

For forældre er det vigtigt, at Xplora er en sikker introduktion til den mobile verden uden sociale medier, adgang til internettet og upassende indhold. Klokkerne skal i stedet fokusere på det, der er vigtigt for barnet – at holde kontakten med deres kære.

At håndtere alle aktiviteter i en moderne familie er en udfordring for de fleste. Med Xplora kan barnet altid nå deres forældre, og de ved, hvor barnet er med den unikke GPS-funktion. I Xplora -appen får forældrene besked på deres smarttelefon, når barnet kommer ind eller forlader en zone som f.eks. skole eller hjem.

Dette giver et godt grundlag for at lade børnene gå fri og give dem den selvstændighed, de har brug for.

en familie på fire med to børn, der hver har et xplora mobilur. Fra venstre er der en pige med et lyserødt ur, en far, en blond dreng med et blåt ur og en mor yderst til højre.

Xplora hjælper med at reducere skærmtid og motiverer ekstra aktivitet

Xploras smartwatch, i kombination med GOPLAY-platformen hjælper børn med at forblive aktive, sunde og nysgerrige!

Et aktivt barn er et sundt barn, og med Xplora tager børn flere skridt end deres jævnaldrende. Fysisk aktivitet har også mange sundhedsmæssige fordele, hvilket holder børn gladere og sikrere, ifølge det norske sundhedsdirektorat. Læger nævner også, at mere aktive børn er mindre tilbøjelige til at have depression, angst og udviklingsforsinkelser.

Men hvordan hjælper Xplora #GOPLAY?

Børn belønnes for at være aktive. Da Xploras mobile ure har en skridttæller, bliver børn belønnet for at lege udenfor! Ved at kombinere online og offline verdener (O2O) fremmer vi sund leg og aktivitet ved at få børnene aktive udendørs, mens vi giver dem mulighed for at tjene mønter, der kan bruges til at låse op præmier, såsom spil, tøj eller andet tilbehør i vores online butik(link:https://goplay.myxplora.com/store).

Men vil børnene virkelig løbe, gå eller lege mere bare for at tjene noget i en online butik? Faktisk viser dataene, at svaret er JA! Børn, der bruger #GOPLAY, tager mere end dobbelt så mange skridt som deres jævnaldrende.