Skab minder året rundt

Velkommen til vores året rundt aktivitetsguide!

Uanset hvilken sæson vi befinder os i, er der altid tid til at skabe særlige minder og udforske verden sammen. Vi har opdelt vores guide i fire dele, der passer til de forskellige årstider: forår, sommer, efterår og vinter. Tag en dybere ind i hver årstid og lad dig inspirere til spændende aktiviteter. Uanset om det er koldt eller varmt, sol eller sne, er der altid mulighed for at skabe sjove og mindeværdige øjeblikke med din familie. Så tag fat i de hyggelige familie aktiviteter og lad os sammen skabe uforglemmelige minder sammen! 🌸🌞🍂❄️

 

Husk at tage dit Xplora ur med på tur så du kan få samlet masser af seje Xcoins når du tager på tur.

Læs mere om aktivitetsplatformen 

Forår: Udforsk Forårets Skatte 🌸🌱🐣

Det er endelig tid til at sige farvel til vinterens kolde greb og med åbne arme byde foråret velkommen.

Denne årstid bringer en følelse af fornyelse, hvor naturen langsomt bliver vækket fra sin dvale og dagene bliver længere og varmere. Og hvad kunne være en bedre måde at omfavne dette end ved at deltage i nogle fantastiske aktiviteter, der inviterer os ud i det skønne vejr? Vi har samlet en inspirerende liste af forårsaktiviteter, der vil få dig til at springe ud af døren og omfavne alt det foråret har at tilbyde. Så lad os sammen udforske, hvordan vi kan gøre dette forår til noget helt specielt!

 

 

Den 8. Marts er det kvindernes internationale kampdag – Så hvorfor ikke fejre det med godnathistorier om seje kvinder? 💪

4 nye godnathistorier om fantastiske kvinder

 

5 bud på hyggelige aktiviteter med familien i forårsvejret – Kom ud og nyd den dejlige friske forårsluft

5 bud på hyggelige aktiviteter med familien i forårsvejret!

 

Den 25. marts er det international vaffeldag – og det skal fejres!

25. Marts er international vaffeldag. Det fejrer Xplora!

 

Masser af aktiviteter i påsken – Både for de store og de små

Nyd påskeferien sammen med Xplora

30 sjove påskeaktiviteter for hele familien

Sommer: Sjov under Solen😎⛱️🌞🌻

Sommeren er den tid på året, hvor solen skinner, dagene er lange, der er en følelse af frihed og mulighederne for sjov er uendelige. Det er også en tid, hvor vi kan opbygge stærke bånd og skabe minder, der vil vare hele livet. I vores sommerguide finder du masser af sjove og underholdende aktiviteter, der er skræddersyet til denne årstid.

Så lad os sammen udforske, hvordan vi kan gøre denne sommer til noget helt specielt!

 

Din sommer-tjeklist – Så du husker alt det vigtigste til din ferie

Din sommer-tjekliste

Gå-bingo – Gør gåturen sjovere – Kom ud og gå en tur nyd vejret og ha det sjovt imens

Gå-bingo – Gør gåturen sjovere

 

Det er sommerferie, men hvad skal vi lave? – hvis du løber tør for ideer kan du måske finde ny inspiration på denne lange liste af sjove aktiviteter i kan lave i sommerferien.

Hvad skal vi lave? 50 sjove aktiviteter for børnene denne sommer!

året rundt efterårsbanner

Efterår: Farverig Efterårsmagi 🍃🍂🧣🍁

Efteråret bringer en skattekiste af farver, en dejlig kølig luft og et væld af muligheder for eventyr. Det er den perfekte tid til at udforske naturen og deltage i sjove og kreative aktiviteter. I vores efterårsguide vil du finde en lang række spændende ting aktiviteter, der vækker vores sanser og inspirerer til kreativitet.

Efteråret bringer en skattekiste af farver, en dejlig kølig luft og et væld af muligheder for eventyr. Det er den perfekte tid til at udforske naturen og deltage i sjove og kreative aktiviteter, mens træerne klæder sig i smukke nuancer af orange, rød og gul. I vores efterårsguide vil du finde en lang række spændende aktiviteter, der vækker vores sanser og inspirerer til kreativitet. Fra hyggelige efterårstur i skoven til at samle farverige blade til kreaprojekter og lækre efterårsopskrifter, er der utallige måder at nyde denne fortryllende sæson på. Så lad os sammen udforske, hvordan vi kan gøre dette efterår til noget helt specielt og fyldt med magi!

10 sjove efterårsaktiviteter – Masser af hygge både inde og ude

Efterårsaktiviteter for børn – 10 sjove ideer!

 

6 sjove og (U)hyggelige aktiviteter til halloween – Det er tid til at forberede sig på årets uhyggeligste weekend, Halloween.

6 spooky og (u)hyggelige ideer til at fejre Halloween!

 

Halloween kostumer – Sjove og lette gør-det-selv halloweenkostumer til dit barn!

Sjove og lette Halloweenkostumer

Vinter: Hyggelig Vintertid ❄️🧤🎄☃️

Vinteren bringer en fortryllende forandring til vores verden, når snefnug daler stille ned og forvandler landskabet til et vinter-eventyrland. Den kølige luft fylder os med forventning om hygge og masser af muligheder for sjov. Det er den tid på året, hvor vi pakker os ind i tæpper, nyde varme drikke og hygge os ved pejsen. Men vi kan jo også hoppe i flyverdragterne og gå ud og nyde den kolde luft som kilder os på næsen.

I vores vinterguide vil du opdage en skattekiste af aktiviteter, der hjælper dig med at omfavne denne årstid. Fra at lave sneengle og tage på vinterlige gåture til at smage på vinterens lækkerier og dele hjertevarme øjeblikke med dem, du elsker. Så lad os udforske, hvordan vi kan gøre denne vinter til en magisk tid fyldt med glæde og masser af hygge!

Sjove aktiviteter til juleferien – for børn i alle aldre

40 sjove aktiviteter for børnene og familien i juletiden!

Kreativ gave indpakning – Få de flotteste gaver under træet

40 sjove aktiviteter for børnene og familien i juletiden!

Lav dit eget julekort – Og send det til en du holder af

5 skridt til flotte DIY julekort med børnene

En juleferie med mindre skærmtid og mere aktivitet

Juleferie med mindre skærmtid og mere aktivitet!

10 sjove ting du kan lave i din vinterferie

10 ting du kan lave i din vinterferie

Uanset hvilken sæson vi befinder os i, er vores året rundt aktivitetsguide fyldt med skønne muligheder for at skabe minder og udforske verden sammen med dine kære. Så lad os sammen fortsætte med at nyde hver årstids unikke charme og skabe uforglemmelige øjeblikke. Glæd dig til at udforske de forskellige årstider og skabe dyrebare minder med din familie. Vi ser frem til at inspirere dig til sjove og meningsfulde aktiviteter i hver eneste sæson! 🌸🌞🍂❄️

 

Hvis du vil have endnu mere inspiration til sjove og spændende ting at lave kan du finde endnu flere aktiviteter på vores aktivitetsplatform.

 

Gå direkte til aktivitetsplatformen