Kære forældre i juletiden – I gør et fantastisk stykke arbejde

Kære forældre..

Kære mor. Kære far

Vi vil rigtig gerne hylde jer.

Vi ved hvor udfordrende og krævende december kan være. Alt hvad der skal ordnes, købes og bages. Alt hvad der skal koordineres og afleveres inden ferien skydes i gang. 

Der er gaver, der skal købes og pakkes ind og julekort der skal sendes. Det er en måned fyldt med forventninger og ønsker, og I står midt i det  og jonglerer  det hele.

Ja der sker rigtig meget i december!

Kære mor. Kære far

Vi vil rigtig gerne hylde jer.

Vi ved hvor udfordrende og krævende denne årstid kan kan være. Alt hvad der skal ordnes, købes og bages. Alt hvad der skal koordineres og afleveres inden ferien skydes i gang. 

Der er gaver, der skal købes og pakkes ind og julekort der skal sendes. Det er en måned fyldt med forventninger og ønsker, og I står midt i det  og jonglerer det hele.

Ja der sker rigtig meget i december!

 

Vi vil gerne tage et øjeblik til at hylde jer for jeres utrættelige indsats i denne travle måned.

Al vores empati – og sympati – til alle jer seje forældre. I ER FANTASTISKE ❤️??

 

børn i jul

 

Det skal nok blive en god december.

Julen i 2023 vil måske ikke se ud, som I havde forestillet jer. Gaverne er måske ikke pakket ind i det fineste papir, kortene bliver måske skubbet til næste år, og huset er måske ikke helt støvfrit. Men lad os minde jer om, at det stadig bliver en god tid.

  • Det bliver stadig jul, selvom gaverne ikke er pakket ind i det perfekte papir. Måske er det tid til at tænke på mere bæredygtige og miljøvenlige måder at pakke gaverne ind på.
  • Det bliver stadig jul, selvom årets kort måske bliver forsinket. Det er tanken, der tæller, og nogle gange er det ventetiden værd.
  • Det bliver stadig jul, selvom vindueskarmene i huset ikke er blevet støvet af. Måske er det tid til at omfavne den naturlige patina, der kommer med livet.
  • Det bliver stadig jul, selvom sølvtøjet ikke er pudset. Brugt sølvtøj kan have sin egen charme og fortælle en historie.
  • Det bliver stadig jul, selvom flæskestegen skulle vise sig at være tør, og sovsen brændte på. Måske kan vi sammen grine af de mindre gastronomiske katastrofer.
  • Det bliver stadig jul, selvom de julegardinerne måske ikke er blevet hængt op. Ærligt talt, de er sjældent pænere end de sædvanlige gardiner alligevel.

2023 kan bare komme an?

Julen er kommet

I denne årstid er det vigtigt at huske på at hylde sig selv og skabe en atmosfære af ro og glæde, især for travle børnefamilier. Det kan være fristende at lade sig opsluge af stress og bekymringer omkring forberedelserne, men det er vigtigt at sætte tid af til at pleje sig selv og sine nærmeste.

Giv dig selv tilladelse til at sænke tempoet og nyde de små øjeblikke sammen med din familie. Lav en liste over ting, der bringer dig glæde i årstiden , og prioritér dem. Det kan være alt fra en hyggelig filmnat med varm kakao til en gåtur i skoven eller et besøg på markedet.

Husk også at tage pauser og pleje din mentale og fysiske velvære. Det kan være med små selvforkælelsesaktiviteter som et varmt bad, en god bog eller bare tid til at slappe af og reflektere.

Ved at hylde dig selv og skabe et rum for ro og nærvær i denne tid, vil du kunne skabe uforglemmelige minder sammen med din familie og skabe en stemning af varme og kærlighed, som er det vigtigste ved julen.

 

I juletiden er det vigtigt at finde tid til at skabe hygge og afstresse sammen med familien. Med alt det travlhed, der ofte følger med årstiden, er det nemt at glemme at sætte tempoet ned og virkelig nyde de små øjeblikke sammen.

En af de bedste måder at skabe julehygge og afstresse på er ved at skabe tid til fælles aktiviteter. Lav en tradition ud af at bage julekager sammen, pynte juletræet eller lave juledekorationer. Disse aktiviteter er ikke kun sjove, men de giver også mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen og skabe varige minder.

 

En anden god måde at stresse af på i juletiden er ved at skabe et hyggeligt og afslappet miljø derhjemme. Tænd levende lys, sæt stemnings musik på og lav en kop varm kakao til at nyde sammen med familien. At skabe et fredeligt og hyggeligt rum kan hjælpe med at mindske stress og skabe en følelse af ro og velvære.

 

Endelig er det vigtigt at huske på at være til stede i øjeblikket og fokusere på det, der virkelig betyder noget i denne årstid: samvær med familien og nære venner. Lad være med at bekymre dig for meget omkring planlægning og perfektionisme, og i stedet fokuser på at være til stede og nyde de magiske øjeblikke sammen.

Men vigtigst af alt i denne tid; at vi forældre, er tilstede overfor vores børn og skaber julemagien og minder som de vil huske langt ud i fremtiden ❤️

Glædelig jul fra Xplora teamet.

Læs mere om os og vores smartwatches til børn her.

Leder du efter en julegave til dit barn? Tag et kig på vores julekampagne

 

 

Eller køb det hos Elgiganten eller Power