Kære forældre i juletiden – I gør et fantastisk stykke arbejde

Kære forældre..

Kære mor. Kære far

Vi vil rigtig gerne hylde jer.

Vi ved hvor udfordrende og krævende julen kan være. Alt hvad der skal ordnes, købes og bages. Alt hvad der skal koordineres og afleveres inden ferien skydes i gang. 

Der er gaver, der skal købes og pakkes ind og julekort der skal sendes. Det er en måned fyldt med forventninger og ønsker, og I står midt i det  og jonglerer  det hele.

Ja der sker rigtig meget i december!

 

Vi vil gerne tage et øjeblik til at hylde jer for jeres utrættelige indsats i denne travle måned.

Al vores empati – og sympati – til alle jer seje forældre. I ER FANTASTISKE ❤️??

 

børn julen uden forældre

 

Det skal nok blive juletid

Julen i 2023 vil måske ikke se ud, som I havde forestillet jer. Gaverne er måske ikke pakket ind i det fineste papir, julekortene bliver måske skubbet til næste år, og huset er måske ikke helt støvfrit. Men lad os minde jer om, at det stadig bliver jul.

  • Det bliver stadig jul, selvom gaverne ikke er pakket ind i det perfekte papir. Måske er det tid til at tænke på mere bæredygtige og miljøvenlige måder at pakke gaverne ind på.
  • Det bliver stadig jul, selvom årets julekort måske bliver forsinket. Det er tanken, der tæller, og nogle gange er det ventetiden værd.
  • Det bliver stadig jul, selvom vindueskarmene i huset ikke er blevet støvet af. Måske er det tid til at omfavne den naturlige patina, der kommer med livet.
  • Det bliver stadig jul, selvom sølvtøjet ikke er pudset. Brugt sølvtøj kan have sin egen charme og fortælle en historie.
  • Det bliver stadig jul, selvom flæskestegen skulle vise sig at være tør, og sovsen brændte på. Måske kan vi sammen grine af de mindre gastronomiske katastrofer.
  • Det bliver stadig jul, selvom julegardinerne måske ikke er blevet hængt op. Ærligt talt, de er sjældent pænere end de sædvanlige gardiner alligevel.
  • Det bliver stadig jul ❤️

2023 kan bare komme an?

Julen er kommet

 

Men vigtigst af alt i denne tid; at vi forældre, er tilstede overfor vores børn og skaber julemagien og minder som de vil huske langt ud i fremtiden ❤️

Glædelig jul fra hele Xplora teamet ? 

Læs mere om os og vores smartwatches til børn her.

Leder du efter en julegave til dit barn? Tag et kig på vores julekampagne

 

 

Eller køb det hos Elgiganten eller Power