NYHED! Nye belønninger, når du henviser en ven!

Er du Xplora-kunde? I så fald, tusind tak for at du er kunde hos os – vi håber, at I er glade for uret derhjemme, store som små! Måske du kender til vores henvisningsprogram? Vi i Xplora vil gerne forkæle alle i vores skønne Xplora-familie, så vi har netop nu tilføjet nye belønninger, når du henviser venner og familie.

Henvis en ven her!

Få flotte præmier eller tjen op til 4000 kr om året i vores henvisningsprogram – Henvis en ven!

Del dit unikke link med dine venner og familie for at henvise dem til Xplora. De, du henviser, får 200 kr. i rabat på sit første køb af et Xplora X5 Play – hvorefter du vil kunne vælge mellem forskellige nye belønninger. Log ind her for at begynde at henvise venner, familie, eller bekendte.

Xplora Henvis en ven

Du har bidraget til en tryggere verden for dit barn!

Statistik viser blandt andet, at den nuværende generation af børn og unge får en mobiltelefon helt ned til seks års alderen. Vi mener, at dette er alt for når man tænker på de funktioner og indhold, som en smartphone har. Xploras smartwatch til børn giver en tryggere og mere kontrolleret introduktion til den digitale verden, hvor du som forælder styrer uret gennem vores forældre-app, Xplora. Dette ved I, vores superbrugere, jo allerede alt om. Vil du dog gerne vide mere om Xplora og vores smartwatches til børn – læs her!

Hvorfor ikke inspirere andre i din omgangskreds til at komme med på samme rejse?

Selvfølgelig er det meget individuelt, hvornår vi som forældre føler det passende, at vores mindste skal have lov til at færdes på nettet og sociale medier – i den forbindelse også hvornår barnet er klar til sin første mobiltelefon. Læs mere om andre forældres oplevelse med Xplora og barnets første mobiltelefon i Børn og Fritid!

Vi i Xplora synes, at tematikken om børn og den digitale verden er yderst vigtig i dagens samfund. Du kan læse mere om barnets første møde med teknologi og tilmed lære mere om “netikette” her!

 

Vi har tilføjet nye belønninger til vores henvisningsprogram – begynd at henvise venner i dag!

Vores henvisningsprogram – Henvis en ven, er eksklusivt for dig, som er kunde hos os. Her får du tilgang til en portal, hvor du kan introducere andre forældre til Xplora-familien – og inspirere dem til også at vælge teknologi tilpasset børn. Du kan vælge mellem at blive belønnet med flotte præmier eller få 200 kr. på PayPal for hver person, som køber et Xplora X5 Play m/ abonnement gennem dit unikke link. Personen, du henviser, får også en fordel; de får nemlig hele 200 kr. i rabat på deres første køb af Xplora X5 Play hos os!

*Du kan henvise 20 personer om året og hermed blive belønnet med flotte præmier eller tjene op til 4000 kr. om året.

Begynd at henvise venner her!

Se alle vores flotte nye belønninger, som du nu kan vælge mellem her:

Henvis en ven og få belønninger

 

Lad børn være børn lidt længere – sammen kan vi gøre en forskel!

Sammen kan vi gøre en forskel ved at lade børn være børn lidt længere – og vente med at eksponere dem til indhold, vi mener kan være skadeligt for børn; cybermobning, uønsket kontakt fra fremmede og ukontrolleret billeddeling – for at nævne nogle få. Vi skal sikre vores børn en tryg introduktion til den digitale verden. Uanset om vi kan lide det eller ej, så er denne teknologiske og digitaliserede verden kommet for at blive, hvorfor vi må tage et bevidst valg om at give vores børn en tryg introduktion til den digitale verden.

Henvis en ven til Xplora her!

 

Sådan henviser du til Xplora, får din belønning og giver din ven et godt tilbud:

  1. Gå til Min Side
  2. Log ind med dit eget telefonnummer/det telefonnummer jeres ur er koblet op på – ikke urets telefonnummer!
  3. Del dit unikke henvisningslink: For at du kan henvise en ven, skal du dele dit unikke link – dette gør du via “del-knappen”, du får, når du har logget ind. Her får du forskellige muligheder for, hvordan du foretrækker at dele dit unikke link med din ven. Sørg for, at denne bliver sendt, ellers registreres ingen henvisning i dit navn – og din ven modtager ikke dit unikke tilbud.

Kom i gang her!