Den digitale generation: Børneure og fremtidens skole

Opdag hvordan smartwatches til børn passer ind i det digitaliserede samfund og kan hjælpe med at skabe en mere tryg og kommunikativ skolehverdag.

Vi lever i en tid, hvor teknologi har en central plads i vores liv, og denne udvikling forbliver ikke ubemærket i skolesystemet. Et af de seneste eksempler på denne teknologiske udvikling er fremkomsten af børne-smartwatches, der ikke blot er en ny gadget-trend hos børnefamilierne, men snarere et redskab, der kan revolutionere hvordan vi forstår børn og forældres kommunikative behov, samt hvordan vi strukturerer skolehverdagen.

Børne-smartwatches er ikke blot et normalt og simpelt ur; de repræsenterer et svar på behovene hos den digitale generation om at holde kontakten på en tryg og børnevenlig måde. Med deres smarte funktioner og intuitive design passer de perfekt ind i det voksende digitaliserede samfund. Men hvad gør disse ure så unikke ude i klasselokalerne.

Skolemodus: Fokuseret læring uden forstyrrelser

En af de mest banebrydende funktioner ved disse ure er evnen til at aktivere skolemodus. Dette giver forældre og lærere mulighed for at begrænse urets funktionalitet til kun at vise klokken i løbet af skoletiden – fuldstændig ligesom et normalt armbåndsur. 

Dette betyder at alle urets smarte funktioner, såsom opkald, beskeder, kamera mm. bliver deaktiveret og kan ikke tilgås af barnet. Denne simple, men effektive funktion eliminerer potentialet for distraktion og hjælper med at skabe et mere fokuseret læringsmiljø. Læs mere om skolemodus

Indskolingslærer og mor: “Jeg synes (skolemodus) fungerer godt, så børnene ikke kan kontaktes i skoletiden. Derudover er vi frie for, at børnene ringer hjem ved konflikter og lader os lærere løse dem.”

Glad skolepige med pink xplora ur

Fremtidens mobiltelefon til børn: Plads til læring og leg

Ud over skolemodus tilbyder mange af disse ure også en række andre nyttige funktioner. Muligheden for at ringe og sende talebeskeder til godkendte kontakter giver forældre en direkte kommunikationskanal med børnene. Urenes GPS giver forældre en ekstra tryghed i at vide, hvor deres børn befinder sig, især når de er på vej hjem eller på ude og lege.

Men hvordan passer disse smartwatches ind i fremtidens undervisning? Svaret ligger i erkendelsen af, at teknologi er en integreret del af vores samfund, og at børnene har brug for at udvikle de nødvendige digitale færdigheder til at navigere i denne verden. Ved at introducere børnene til teknologi på en ansvarlig og kontrolleret måde, kan vi hjælpe dem med at opbygge disse kompetencer og forståelse. 

I en verden, der konstant udvikler sig, er det vigtigt for skoler at være åbne overfor nye teknologiske redskaber, der kan understøtte og berige børnenes hverdag. 

Hvordan forholder din skole sig til brugen af mobiltelefoner og smartwatches?

Del dine erfaringer med os her!

 

Xplora: Tryg teknologi uden internet og sociale medier

Xploras smartwatches til børn er unikt udviklet efter børnenes behov uden nogen form for adgang til internet, sociale medier eller online billeddeling.

Specialklasselærer og mor: “Jeg synes Xplora er et fantastisk redskab til mindre børn og større børn, som ikke har behovet for en telefon.”

Xploras smartwatches er naturligvis også specielt tilpasset børnenes hverdag og skolegang, så uret ikke bliver en forstyrrelse i klasseværelset, frikvarteret eller i SFO’en, men barnet kan fokuserer på læring og leg!

Xploras prisvindende børne-smartwatches er blot et eksempel på den digitale udvikling, som kan hjælpe med at forme og gavne vores børn. 

Indskolingslærer og mor: “(Skolemodus) er årsagen til, at jeg som forældre valgte Xplora. Som lærer er det en god ting, at eleverne ikke bliver forstyrret af uret.”

Specialklasselærer og mor:Telefoner låses inde, men ure må beholdes på, hvis de ikke forstyrrer. Her er Xplora smart, for eleverne kan ikke bruge dem, når de er på skolemode, og de drages ikke af at skulle kigge på det hele tiden.“

Lad os sammen navigere fremtidens læring i klasselokalerne med teknologi, der sætter fokus på tryghed, kommunikation og læring.

Lær mere om Xplora

 

Bestil en gratis flyer

Er du interesseret i at bestille flyers omkring Xploras smartwatches til børn og urenes smarte skolemodus-funktion?

… og det bedste af det hele – det er HELT GRATIS!

Kom i gang her!