Sæt alarmer og husk alt det vigtige!

At kunne huske vigtige begivenheder og have mulighed for at sætte alarmer og blive mindet om dem på sit Xplora ur er en uvurderlig funktion, der kan give både forældre og børn en bedre og mere organiseret hverdag. 

For mange forældre er det en udfordring at jonglere skole, fritidsaktiviteter, aftaler og andre daglige opgaver. At kunne huske vigtige tider og opgaver kan hjælpe med at skabe en mere struktureret og stressfri hverdag. Det er også afgørende for børnenes trivsel og ansvarlighed at lære at overholde tidsfrister og forpligtelser.

Fordelene ved at sætte påmindelser på Xplora uret

Xplora uret er mere end blot et ur; det er et smartwatch, der kan være til stor gavn for både forældre og børn. Her er nogle grunde til, hvorfor det er godt at kunne sætte påmindelser på Xplora uret:

Påmindelser om Aktiviteter og Aftaler:

Med mulighed for at have op til 20 gemte påmindelser, kan forældre bruge uret til at minde deres børn om vigtige aktiviteter såsom hvornår fodbold starter, at huske de gå tur med hunden eller at de skal lave lektier. Dette kan hjælpe børnene med at blive organiserede og ansvarlige.
Du kan læse Børn og fritids artikel om passende pligter til børn i alle aldre her

Vækkeur om Morgenen:

Xplora uret kan også fungere som et vækkeur om morgenen. Dette er også en måde at lære børnene at blive mere selvstændige og lære at stå op i rette tid til skole.

Synlighed:

Alle indstillede påmindelser vises tydeligt på urets skærm, hvilket gør det nemt for børnene at se og reagere på dem.

 

Sådan tilføjer du en alarm på et Xplora ur:

Forældre kan nemt tilføje påmindelser til deres børns Xplora ur ved hjælp af den tilhørende forældre-app. Her er en enkel trin-for-trin guide:

 1. Åbn forældre-appen og naviger til “Alarm” sektionen.

Forside alarmer Xplora App

2. Tryk “Ny alarm” for at oprette en ny.

Tilføj ny alarm Xplora ur

3. Indstil alarmtidspunktet ved at vælge timer og minutter.

Tom ny alarm Xplora ur

 

4. Du kan også give hver alarm et navn, så det er nemmere at genkende, hvilken påmindelse der gælder for hvilken aktivitet eller aftale.

udfyldt ny alarm

5. Tryk på “gentag” og vælg de dage hvor alarmen skal gentages. Dette er nyttigt for ugentlige aktiviteter som sportstræning skoleprojekter eller faste pligter. Du kan også vælge at sætte alarmen som vækkeur.

6. Husk at klikke på “Gem” for at bekræfte dine indstillinger.

7. Hvis du ønsker at tilføje flere alarmer, kan du gentage processen ved at klikke på “Ny alarm” og indstille de ønskede tidspunkter og gentagelser.

 

Du kan altid vælge at tænde/ slukke, slette eller redigere eksisterende alarmer i appen.

Dette gøres ved enten at trykke på den lille “toggle-knap”, når de er som listevisning, når de er grå er de slået fra og når de er farvede er de tændte, eller trykke på dem og redigere tiden eller navnet.

listevisning alarm toggle på Xplora ur

På uret

Når der planlagt en påmindelse, vil skærmen på uret lyse og der vil være vist både hvad tid alarmen er sat til og titlen på denne.

Når dette sker vil barnet have 2 muligheder for at stoppe påmindelsen. De kan enten trykke på den røde knap for at slukke eller stoppe påmindelsen. De kan også trykke på den grønne knap for at udsætte eller at “snooze” i 5 min.

Xplora ur alarm forside

På uret kan man også finde en oversigt over alle alarmer der er tilknyttet uret, og om de er slået til eller fra.

Denne liste finder man ved at swipe på uret til man finder alarmer

alarm icon x6 play

Når man trykker her vil man få hele listen med tid og navn på påmindelserne, samt om de er slået til eller fra.

Xplora ur alarm liste Xplora ur app liste

 

Lydløs når skolemodus er slået til

Forældre kan være trygge ved at vide, at selv når uret er i skolemodus, vil påmindelserne stadig fungere. Dette sikrer, at børnene modtager påmindelserne uden at forstyrre deres skolearbejde.

At have mulighed for at blive mindet om vigtige tidsfrister og begivenheder på ens barns Xplora ur, er en fantastisk måde at fremme organisatoriske færdigheder og ansvar hos børnene. Det hjælper også med at gøre hverdagen mere glidende og mindre stressende for både forældre og børn. Så sørg for at udnytte denne funktion og hjælp dine børn med at blive mere selvsikre og selvstændige i deres daglige liv.

 

Læs mere om vores skole modus her

 

Vil du vide mere om alle de andre smarte funktioner på vores Smartwatches?

 

Alt du skal vide om Xplora