Xplora Goplay – vores fantastiske aktivitetsplatform for børn!

Hvad er Goplay?

Xplora Goplay er vores gratis aktivitetsplatform for alle aktive Xplora-kunder. Platformen er et univers, hvor du og børnene kan deltage i alle de super fede kampagner vi har – kampagner, der gerne vil opmuntre til fysisk aktivitet, glæde, udforskning, leg og læring! Ja – alt dette er målet! I takt med at  børns skærmtid stiger i takt med udviklingen af ​​teknologi, er børns fysiske aktivitet på godt og ondt blevet vigtigere end nogensinde før. Den gode balance er ikke altid let, men noget vi stræber efter hele livet. Og her har vi forældre en helt særlig opgave; at lære vores børn de gode og sunde værdier, de kan føre videre ud i livet. Fysisk aktivitet og udforskning er meget vigtige værdier. Hos Xplora ønsker vi at sætte fokus på og motivere til en sund balance mellem aktivitet og skærmtid. Det er bevist, at børn, der bruger Goplay, bevæger sig mere end dem, der ikke gør! Xploras seneste data viser, at børn, der bærer et Xplora smartwatch, i gennemsnit tager flere skridt end dem, der ikke gør. Faktisk går de yderligere 2.500 skridt hver uge!

Gemmeleg med Xplora smartwatch

Goplay vil inspirere til mere fysisk leg og bevægelse! Og hvordan virker det?

Vi ønsker at aktivere børnene endnu mere – og gøre det gennem leg og sjov! Vi ved godt, at det nogle gange kan være udfordrende at få børnene ud – for eksempel ser vejret måske ikke så tiltalende ud eller iPads, spillekonsoller og andre indendørs enheder kan virke mere tiltalende. De fleste danske børn bevæger sig for lidt og sidder for meget ned ifølge sundhedsplejersken.nu, hvorfor mange danske børn ikke lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger om at være fysisk aktive mindst 60 minutter hver dag. Det er noget, vi i Xplora ønsker at ændre. Ved at belønne ens aktivitet kan det hjælpe en med at bevæge sig oftere og oftere, og det er her, Goplay kommer ind i billedet!

Goplay er en tilføjelsestjeneste til Xplora-uret og Xplora-appen. En forælder eller værge, der har købt et smartwatch og downloadet Xplora-appen, kan derefter få adgang til Goplay med de samme loginoplysninger. Forælderen kan derefter oprette konti til børnene for at få et overblik over deres fremskridt, indtjening på XCoins, se deres aktiviteter og vinde præmier.

Børnene kan få super fede præmier!

På Xploras Goplay-platform tjener du en Xplora Coins (XCoin) for hver 1000 skridt, du tager! Alle Xploras ure har en indbygget skridttæller, der tæller børnenes skridt hele dagen. Man kan blive helt overrasket over, hvor meget de små fødder egentlig bevæger sig i løbet af dagen! Ifølge statistik bevæger børn, der bruger Goplay-platformen, sig 20% mere end andre børn, der bruger Xplora men ikke Goplay-platformen.

Goplay XCoins

Hvad kan mønterne bruges til?

Dine XCoins giver dig mulighed for at deltage i forskellige kampagner, spille spil og / eller købe fantastiske produkter. Der tilføjes nye produkter til auktionen løbene, som du kan få fingrene i ved at betale med jeres hårdt optjente XCoins. Jo højere pris på produktet, jo mere flittig, aktiv og tålmodig må børnene være og spare deres XCoins op.  De får også adgang til spil, præmier, auktioner og personaliseringsfunktioner som ringetoner og baggrunde.

Tag et kig på Goplay her

Xplora Xcoins

Du kan deltage sammen med børnene!

Nu kan du som forælder være med til at samle skridt og XCoins. Xplora-appen tillader nemlig at man kan overføre sine XCoins til hinanden, for eksempel fra mor til søn, og derved forære sine mønter til sine børn (hvis du ønsker det!). Du kan også deltage med børnene i alle vores sjove kampagner på Goplay, sammen med hele familien!

Fantastiske samarbejder

Xplora samarbejder med internationale verdensledende underholdningsvirksomheder om at udvikle sjove kampagner, som du og børnene kan være med i over Goplay. I disse kampagner kan børnene deltage og vinde fede præmier – eller som i UNICEF-kampagnen; at børnene er med til at hjælpe andre børn i svære situationer.

Læs mere om Goplay her!

PRØV DET!

Goplay Standard er tilgængelig for alle Xplora-kunder. For at få mest muligt ud af deres smartwatch med ubegrænset adgang til alle funktioner og indhold, kan forældre vælge at opgradere til Goplay Premium. Alternativt kan nye kunder, der køber et smartwatch, tilmelde sig en Goplay Premium-pakke, der også inkluderer et Xplora-abonnement og Goplay Premium, med valg af en månedlig, 6-måneders eller 12-måneders betalingsplan

Xplora Goplay – tilmeld dig, vær aktiv, bliv belønnet!

Det er hurtigt og let at tilmelde sig Xplora Goplay-platformen. Alt du behøver er et aktivt Xplora-ur og en profil på vores forældre-app, “Xplora”.

1. Gå til Goplay.myxplora.com/da for at registrere dig selv eller dit barn.

2. Log ind på Goplay-platformen med de samme oplysninger, som du bruger til at logge ind på Xplora-appen.

3. Tag Xplora på håndleddet og saml skridt med dit Xploras skridttæller! Se antallet af XCoins på Goplay-platformen eller i Xplora-appen.

Har dit barn ikke et Xplora smartwatch endnu?

Bestil et Xplora, barnets første mobiltelefon, til dit barn for at forenkle hverdagen for hele familien – og for at kunne deltage i vores super fede Goplat-platform! Eller bestil et XMOVE til dig selv for at øge aktiviteten. Goplay-universet er gratis for alle aktive kunder hos Xplora! Sammenlign vores forskellige modeller, og køb dit Xplora nu.

Xplora Goplay

Kan dit barn have sit Xplora smartwatch med i skole? Læs med her!