Velkommen til XPLORA

Efter en fantastisk modtagelse af vores lanceringen i oktober af XPLORA 4 i Danmark, synes vi, at det var tid til at introducere X4s fede funktioner lidt nærmere.

I dagens samfund er det uundgåeligt, at børn generelt vokser op med mere teknologi, end hvad deres forældre gjorde. XPLORA tror på teknologi og fordelene, det tilbyder, såsom at forenkle og forbedre vores hverdag. Hertil følger også det enorme sociale ansvar at tilpasse teknologien til børn (og ikke omvendt), hvilket er en stor del af XPLORAs vison.

Når vi køber ting til vores børn, ser vi efter produkter, der er fordelagtige for børnene og gavner deres sikkerhed og udvikling. Tøj, som kan tåle og er velegnede til leg. Møbler og legetøj, der øger kreativitet og læring. Vi køber børnelegetøj, børnemøbler og børnetøj – så hvorfor ikke også købe “børneteknologi”?

XPLORAs fordele for barnet kan være lige det modsatte ved fordelene set i meget andet teknologi, som vi bruger – Xplora har nemlig ikke internet og øger ikke skærmtid.

Køb dit XPLORA 4 her!

Dette er de vigtigste funktioner og fordele ved XPLORA 4:

Opkald og talebeskeder

Vi slår os på og siger, at XPLORA er “barnets første mobiltelefon”, hvorfor disse funktioner selvfølgelig forventes af produktet. Hvad du måske ikke ved er, at du i forældre-appen “XPLORA 4 & GO” kan vælge, hvilke kontakter, der kan ringe og sende en besked til dit barns X4, så dit barn ikke kan kontaktes af fremmede. Du kan sende tekstbeskeder, hvis dit barn kan læse og skrive, men du kan også kommunikere med talebeskeder og emojier, som er en sjov og nem måde at kommunikere på for alle ??

 

GPS og SOS-knap

I forældre-appen kan du se, hvor dit barn er, samt oprette trygge zoner. Skal dit barn for eksempel gå alene i skole, kan du følge med i, hvornår han eller hun forlader den trygge zone derhjemme og ankommer til den trygge zone på skolen. Skulle der ske noget på vejen, har uret en SOS-knap, som vi naturligvis håber, at du aldrig bliver nødt til at bruge. Denne funktion underretter forældre-appen.

 

Skolemodus

Når dit barn er ankommet til den trygge zone i skolen, kan du sætte digitaluret i skolemodus, så uret ikke bliver en distraktion for dit barn, klassekammerater og undervisningen. I denne tilstand fungerer uret som ethvert andet armbåndsur, dog fungerer SOS-knappen stadig.

 

Skridttæller

XPLORA brænder for mindre skærmtid og aktive børn. Udover, at kunne bruges til sjove konkurrencer mellem venner og familie, lanceres XPLORAs #GOPLAY-platform snart, som omdanner børnenes skridt til XPLORA Coins. For hvert 1.000 skridt tjener dit barn 1 XPLORA Coin, som kan bruges til at købe seje præmier i vores #GOPLAY- Store.

 

Kamera

Som mange andre mobiltelefoner har XPLORA et mobilkamera. På denne måde kan barnet tage flotte billeder eller video, samt sætte sit eget præg på uret ved at vælge egen baggrund med sine favoritbilleder. Dit barn kan også have det sjovt med at tage billeder af sig selv og sine venner uden at skulle bekymre sig om, at det lander på internettet.

 

Ingen adgang til internet

Ideen bag dette er at reducere børnenes skærmtid, øge deres aktivitet og skabe sikkerhed omkring det, som børnene observerer. XPLORA er ikke imod, at børn bruger internettet, men det er bedst, når det sker under opsyn, så børn kan være børn så længe som muligt.

 

Andre fordele og funktioner:

  • XPLORA 4 sidder sikkert på armen og er vanskelig at ødelægge.
  • Det er vandtæt og holdbart
  • Kalender og ur
  • Forskellige ringetoner og alarmlyde
  • Touch screen i farver
  • Vi opfylder GDPR-kravene

Synes du det er lidt tidligt at give dit barn en smartphone? Er du træt af, at dit barn mister mobiltelefonen? Vil du have brugervenlig teknologi til at kommunikere med dine børn?

Køb dit XPLORA 4 her! 

Eller find os hos Elgiganten og Power.